Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
MIKS PEAB SÖÖMA SIDRUNIT: 10 põhjust ja retsepti, miks hapu vili on sulle eriti hea
(2)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(2)
värskemad
parimad
vanimad
M.Närep
29. jaanuar 2020, 15:21
Sidrun on tuntud sidrunhappe poolest, C vitamiin on askorbiinhape, võtke parem apelsine, hambad jäävad terveks. Vitamiine sama palju.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
tassi vee kohta
29. jaanuar 2020, 14:20
pool lusikatäit soodat ja ühe sidruni mahl sisse. Aluseline sooda neutraliseerib sidruni happesuse, samas muutes joogi väga kasulikuks organismile.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (2)