SefiirFoto: Ragne Värk
Küpsetamata magustoidud
29. jaanuar 2020, 12:12

ROOSAVAHULINE SEFIIR! Samm-sammult õpetus, kuidas ise vaevata hullutav maius valmistada

Sefiiri valmistamine võib esmapilgul keerukas tunduda. Tegelikult aga ei kulu selle meisterdamiseks tundigi. Ainus tüütu osa on ehk sefiiri pikk kuivamisaeg, sest maius näeb nii hea välja, et tahaks selle ju kohe ära süüa!

Sefiiri valmistamine võib esmapilgul keerukas tunduda. Tegelikult aga ei kulu selle meisterdamiseks tundigi. Ainus tüütu osa on ehk sefiiri pikk kuivamisaeg, sest maius näeb nii hea välja, et tahaks selle ju kohe ära süüa!

Kogus: 20–30 sefiiripoolikutValmistamisaeg: 30 minutit + sefiiri kuivamisaeg

1. Pane moos ja munavalge kõrgete äärtega kaussi.

Edasi lugemiseks: