Main ohtuleht logo
Sisene
  • Uudised
  • Elu
  • Sport
  • Naine
  • Tervis
  • Rahatarkus
  • Loodus
  • Liigume
  • Ajalugu
  • Toidutare
  • Kodu
  • Digilehed
  • Ristsõna
  • Laps
  • Nädalamenüü
  • Argiroad
  • Samm-sammult
  • Evelin Ilvese kokakool
  • Karmo Tüüri supipöial
  • Videod
TelliSisene
Otsi
Telli
Toidutare
  • Uudised
  • Retseptid
  • Videod
  • Minu Toidutare
Väljaanded
  • ÕÕhtuleht
  • EElu
  • SSport
  • NNaine
  • TTervis
  • RRahatarkus
  • LLoodus
  • LLiigume
  • AAjalugu
  • TToidutare
  • KKodu
  • RRistsõna
  • LLaps
Digilehed
  • Õhtuleht
  • Eesti Ajalugu
  • Kalale! Looduses
  • Kodukiri
  • Käsitöö
  • Naisteleht
  • Nipiraamat
  • Tiiu
  • Ristiku Ristsõnad
Olulised
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Vihje
Sotsiaalmeedia
  • Facebook
  • Twitter
  • Rss

Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL: Fredo Köök ja Baar, borš ei tohiks olla luitunuks keenud (4)

LISA KOMMENTAAR

KOMMENTAARID (4)

  • värskemad
  • parimad
  • vanimad
uuno 22. jaanuar 2020 18:56
iga lollus lihtsalt ei sobi eesti keelde, kui tahate pöidlast suppi keeta, siis andke minna!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
RSN 22. jaanuar 2020 11:24
Karmo on puhta sooda
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Heh 22. jaanuar 2020 10:03
Noh ega eestlased peale purgi borsi ei tea midagi sellest suppist
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
22. jaanuar 2020 19:06
ega see,et sa vant oled,ei tähenda veel seda,et sa borši "suppist" miskit tead?
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0

Logo

TOIMETAJA

manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee

facebooktwitterrss
Logo
© AS Õhtuleht Kirjastus
  • Kontakt
  • Reklaam
  • Tellimine
  • Üldtingimused