Foto: Ragne Värk
Toiduuudised
15. jaanuar 2020, 12:21

NÄDALA NIPP | Kasuta kokkamiseks ise tehtud hapupiima!

Mõni retsept näeb ette väikest kogust hapupiima. Kui sa aga tead juba ette, et ülejäänu jääb lihtsalt külmkappi seisma, on ostmine üsna mõttetu.

Mõni retsept näeb ette väikest kogust hapupiima. Kui sa aga tead juba ette, et ülejäänu jääb lihtsalt külmkappi seisma, on ostmine üsna mõttetu.

Selle mure saad tegelikult lahendada väga lihtsalt. Tee vajaminev ports hapupiima ise valmis! Selleks võta 2 dl piima ja lisa sellele 1 sl värskelt pressitud sidrunimahla. Sega ja lase 5–10 minutit seista. Seejärel saadki kiirelt valminud hapupiima kasutama hakata.

Edasi lugemiseks: