"Kana ja krevetid tuleks juba hommikul marineerima panna," ütleb Cätlyn Priks.Foto: Martin Ahven
Toiduuudised
28. detsember 2019, 00:01

EESTI PARIM KOKK SOOVITAB: Cätlyn Priks pakub peolauale uusi maitseid

Kui jõululaual seisavad traditsioonilised road, siis uus aasta võiks saabuda koos uute maitsetega, arvab 2019. aastal Eesti parimaks kokaks tunnistatud Cätlyn Priks. Õhtulehe lugejate jaoks koostas ta suupistekandiku, kus kõrvuti seisavad Hiina köögis populaarsed aurutatud kuklid, araabia maadest pärit kataifis keerutatud hiidkrevetid ja kodused klassikud – täidetud munad.   

Kui jõululaual seisavad traditsioonilised road, siis uus aasta võiks saabuda koos uute maitsetega, arvab 2019. aastal Eesti parimaks kokaks tunnistatud Cätlyn Priks. Õhtulehe lugejate jaoks koostas ta suupistekandiku, kus kõrvuti seisavad Hiina köögis populaarsed aurutatud kuklid, araabia maadest pärit kataifis keerutatud hiidkrevetid ja kodused klassikud – täidetud munad. 

Edasi lugemiseks: