Toiduuudised

NOSTALGILINE TOIT: vanaemade jõulupasteet

Jana Olesk, 22. detsember 2019 08:10

6 KOMMENTAARI

n
naaber/ 6. jaanuar 2020 11:41
muskaat ja konjak kohustuslik osa alati.
t
Tiit/ 23. detsember 2019 09:21
Kodune pasteet on muidugi parem. Ainult noorte seas on vähe neid kes viitsivad ise midagi teha. Lähevad ja istavad. Mis sellest, et kvaliteet ei ole see mos voiks plla. Minul on joulupasteet valmis.
s
See on liha-maksapasteet/ 22. detsember 2019 10:42
Mina olen teinud ainult maksast ja rasvase liha asemele panen või. Ja konjak on ikka kohustuslik :-) Peab proovima seda peekoniga pooleks teha.
t
Tölpa/ 22. detsember 2019 18:15
Konjakit peekoniga pooleks? Aga vala 100grammi konjakit ja lõika 100grammi peekonit ja joo konjak ära ja hammusta peekon peale! Ongi pooleks tehtud! Kui arvad, et vajab segamist ka, siis lase paar kukerpalli ka järgi, et täis naudingut maitsest saada!
l
22. detsember 2019 09:04
Lisa natuke muskaati, saab veel maitsvam;)
t
Täpselt nii,/ 22. detsember 2019 09:50
tahtsin ka soovitada, et lisaks konjakile tuleks lisada ka muskaatpähklit.