Sealiha retseptid

Kaua küpsenud seakülg (3)

LISA KOMMENTAAR

Siga on inimloomale geneetiliselt väga lähedane loom. 30. detsember 2019 18:12
Head isu siis vennaihu sööjad !
150 kraadiga 4 tundi? 22. detsember 2019 10:26
Mina teen praadi tsellofaankotis. 200 kraadis nii 15 min, et koore kõvemaks võtaks ja leem välja ei keeks, edasi 100 >90 kraadi nii tund kilo kohta. Parem on kasutada lihasse torgatud termomeetrit, pliidi keeran kinni, kui 65 sisetemperatuur, jääb mahlasem. Ka prekoti võib ju soovi korral pealt lahti lõigata ja lõpupruunistus teha. Ei kujuta ette, mis sellest lihast järele jääks, kui 4 t nii kuumas küpsetada?
Toidutare 22. detsember 2019 11:50
Täname selle kommentaari eest! Siin aga tuleks silmas pidada, et Pille Enden soovitab võtta just läbikasvanuma ehk pekisema tüki ja mässib selle fooliumi. Nii muutub pekitriipude rasv tailihale maitsestajaks ja tulemus on midagi äärmiselt hõrku. Imehea asi ahju lükata, minna õue asjatama (näiteks kalmistule küünlaid süütama) ja koju tulles peaaegu kohe soe söök ahjust haarata.