Sealiha retseptid

Kaua küpsenud seakülg

Pille Enden, 22. detsember 2019, 08:21

3 KOMMENTAARI

s
Siga on inimloomale geneetiliselt väga lähedane loom./ 30. detsember 2019, 18:12
Head isu siis vennaihu sööjad !
1
150 kraadiga 4 tundi?/ 22. detsember 2019, 10:26
Mina teen praadi tsellofaankotis. 200 kraadis nii 15 min, et koore kõvemaks võtaks ja leem välja ei keeks, edasi 100 >90 kraadi nii tund kilo kohta. Parem on kasutada lihasse torgatud termomeetrit, pliidi keeran kinni, kui 65 sisetemperatuur, jääb mahlasem. Ka prekoti võib ju soovi korral pealt lahti lõigata ja lõpupruunistus teha. Ei kujuta ette, mis sellest lihast järele jääks, kui 4 t nii kuumas küpsetada?