Eelpool kommijatele- enne kui sõimad ehk proovid järele mida see toit endast kujutab, Ise arvan, et ON kindlalt maitsvam kui "vegan-verivorst"- vot see on jõuluklassika solkimine! Head isu ja kauneid jõule kõigile.
Thank you for sharing this information with us. I really appreciate your efforts to write such amazing piece of content for us. Also check my website
office.com/setup
Iidsete eestlaste menüüs ei olnud ka kapsaid, muidu. Aga kui juba sõna võtsid Põhjamaade jõulumenüüst, siis nt rootslaste suväreenne lemmik on marineeritud punane kapsas (äädikaga, siirupiga), valge peakapsa marinaadi lahutamata osa on nelk, loorberleht ja pipar. Hapukapsas eestisse on saabunud koos mõisnikutega Saksamaalt, mis üldse ei ole Põhjamaa riik.
Eks sarnased ikka tõmbuvad. Sellised olid meile pealesunnitud eeskujudeks. Parem on kui see "proua" ka Eestimaa tolmu oma jalgevahelt pühiks ja siia enam iial ei naaseks. Sama kehtib preili Buratino kohta.
KOMMENTAARID (14)