Kolumnid

EVELIN ILVES: ajatu jõuluklassika ei maitse ammu enam õigesti...

Evelin Ilves, 12. detsember 2019 09:21

39 KOMMENTAARI

e
25. detsember 2019 14:30
Eestis elab palju vaeseid, ta võiks nende eest seista, mitte mängida toiduga kogu aeg.
d
dr. Mõngel/ 24. detsember 2019 13:35
Kas seda naist kuidagi ravile pole siiani õnnestunud panna? Kui ta ise aru ei saa, et on aeg minna, ehk siis keegi ta pereliikmetest saadaks ta sundravile. Häbi on lasta madalal ajakirjandusel kunagist positsioonikat aga kaelakondiüdini haiget naist sel moel ära kasutada raha teenimiseks.
j
juku/ 23. detsember 2019 06:58
kukkusid presidendiprouana ...läbi?..nüüd proovid siin ,,,kätt,,,? igaüks sööb seda mida tahab.niiet ole vait!!
g
Gurmaan / 22. detsember 2019 13:24
Selle hirmsa, ahne ja rumala naise jutt ei maitse üldse magusalt.
m
ma ostsin valgusrikka pealambi / 20. detsember 2019 20:45
et prügisukeldujax saada mis edasi teha .......... ootan näpunäiteid
t
tahan / 20. detsember 2019 20:43
ka prügisukeldujax saaada kas emand ei jagax näpunäiteid
t
Tiit/ 18. detsember 2019 18:39
Evelin reklaamib traditsioonilist Eesti joulutoitu, mango ja mandariinidega hapukapsast ja ananassidega verivorsti.
k
Ku/ 14. detsember 2019 09:52
Ei saanud aru.Korealased tahtsid eestimaist jõulutoitu,aga Evelin asus neid traditsioonilisi muutma.Pettus.

ü
ütleks ka/ 12. detsember 2019 21:20
Mu kadunud mamma ütles ikka, et toiduga ei mängita. Ja kadunud papa ütles, et me ei ela selleks, et süüa, vaid sööme selleks, et elada.
h
hm/ 12. detsember 2019 18:31
kui neid võõraid lisandeid lisada, siis pole see enam mingi eesti toit. Mingi mango kapsa sisse....no kui kaua see mango on eestlaste laual olnud....või mingi värviline sült...miks peab kõik oma ja hea ära rikkuma....Väärtusaagem seda, mis meil on. Ka turist tahab ikka kohalikku toitu,mitte mingeid välismaiseid lisandeid.
h
Hiiumaa mees/ 12. detsember 2019 17:28
Kuldset stetoskoopi polegi täna kaelas. Kuidas siis nii saab kokata
p
piisab / 20. detsember 2019 20:46
pealambist et prügisukelduda
i
issand, halasta -/ 12. detsember 2019 16:40
juba jälle ! Miks peab seda nägu jälle nägema !
n
Neeme/ 12. detsember 2019 16:39
Kui tahate veel head maitset, siis minge lõuna naabrite juurde sisseoste tegema. Saate teada et maitsemeel ei muutu 180 kraadi, vaid mõned kraadi. Sealt saadavast toiduainetest on võimalik teha 1979 aasta maitseid, mida lumehelbekesed lihtsalt ei tea. Aitäh.
f
Fänn./ 12. detsember 2019 14:54
Kallis Evelin! Ka Sinu maitsmismeel muutub nooruse vahetumisega vanaduse vastu. Aga muidu oled tubli tots.
s
SK/ 12. detsember 2019 13:54
Kuidas keegi Evelin teab,mida mina jõululauale panen?Ja mis see peab kellegi teise asi olema,kas tõesti jahuda sellepärast,et koguaeg pildil olla.
j
jok/ 13. detsember 2019 08:23
pane oma jõululauale oma vingumine,
o
ohhjah/ 12. detsember 2019 13:46
ohhh issand küll, jälle andke no vähemalt jõulude ajal rahu evelinist
e
eesti rahvas/ 20. detsember 2019 21:14
vajab hädasti jõulu eelset koolitust vabariigi esiprygisukeldujalt

n
No/ 12. detsember 2019 13:10
m
12. detsember 2019 12:11
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
k
kes / 13. detsember 2019 08:24
kes ikka tobukest-Matsi tahab
m
mulk/ 12. detsember 2019 11:33
l
12. detsember 2019 11:26
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
w
Wt/ 12. detsember 2019 13:13
e
eestlane/ 12. detsember 2019 11:16
minule meeldivad ikka klassikalised jõulutoidud. Olen nendega lapsepõlvest saadik harjunud ja nende vastu ei saa. Ei meeldi solgitud toidud. Näiteks: tagurpidi kapsarull või siis kotlet peediga (koos) jne. Vastasel juhul sööksin kotletti ja lisandina peedisalatit. Kuidas kellelegi maitseb.
a
Ants Tutt/ 13. detsember 2019 08:50
A propos, kotlet peediga on ka klassika. Nimelt Lindströmi kotlet.
v
võib ju olla/ 13. detsember 2019 09:12
Lindströmi kotlet, kuid lapsepõlves ei tehtud selliseid ja pole harjunud. Armsad ja maitsvad toidud on ikka vanad ja traditsioonilised toidud. Vanavanemate toidud.
m
12. detsember 2019 11:13
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
w
wt/ 12. detsember 2019 13:12
m
mandariinid pistaatsiad/ 12. detsember 2019 11:11
k
kas tykeldatud paprikat ka / 20. detsember 2019 21:16
leidsid piizikesed sibulad on ja tomatid leidsime ka saab tetsut teha
j
Jõuluvana/ 12. detsember 2019 10:50
Klassika ongi klassika sellepärast, et see on klassikaline! Tädi võib oma murulauguga praetud munakive kiita mõnel teisel ajal, aga jõululaud jätku rahule!

a
Artur/ 12. detsember 2019 10:27
Jälle Evelin Ilves..., kas tõesti pole Õhtulehel nende fännklubi liikmete Ilvese, Susanna Hundi ja Inga Lunga enam millestki kirjutada?
o
ole/ 13. detsember 2019 08:27
ole ikka mees, ära torise, ise oled süüdi, et viril oled
k
Karoliina Käbi / 12. detsember 2019 10:20
Kahjuks pole klassikalisi napse enam poes saadaval. Abu Zimbel likööri ja peediveini Valga Valget kanget. Elu on kudagi tühjavõitu.
m
munk ( μοναχός )/ 12. detsember 2019 10:56
Misasja? Maarohtude ja päris pipraga metsakohinat ei ole poes kunagi olnud. Aga kagu-Eestis hansat ja õukat liigub.
a
abu zimbel/ 12. detsember 2019 11:12
konjak oli täitsa hea tundus
v
Vile/ 12. detsember 2019 10:07
Väga huvitavad retseptid, kuid võõrad lisandid. Võibolla saaks uusi maitseelamusi ka kodumaiste taimede ja marjadega?