KÄÄRI KÄISED ÜLES! Maitsvaimad piparkoogid saad kodusest tainast
, 15. detsember 2019 11:39
Olgugi et poeriiulid on erinevatest piparkoogitainastest lookas, valmivad kõige hõrgumad jõuluküpsised ikkagi isetehtud tainast. Võta ette üks korralik tainategu ja täida toad pühadelõhnaga.
Piparkoogitainas
1. Valmista suhkrusiirup. Selleks pane pannile suhkur ja lase sel keskmisel kuumusel vaikselt sulada. Kui hakkab tekkima siirup, alusta vaikselt segamist – see on vajalik ühtlase ja karamellise lõpptulemuse saavutamiseks. Suhkrut ära üleliia kaua pruunista, kuna see võib kõrbema minna. Kõrbenud suhkrust tehtud siirupil on ebameeldiv mõrkjas maitse.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse