Kalatoitude retseptid

TOIT KAHEKS PÄEVAKS: maitsev ahjukala ja soojendav kalasupp (1)

Kristi Rebane, 8. detsember 2019 12:00
Kas oled enne proovinud kaneeliga kala?Foto: Kristi Rebane

Ninast sabani on liikumine, kus ühest toorainest valmistatakse leidlikult mitu eri rooga, et toitu nii vähe kui võimalik ära visata. Poodidest leiab iga natukese aja tagant kampaaniaid, mille ajal müüakse tervet roogitud lõhet või forelli eriti hea hinnaga. Jagame selleks puhuks retsepte, kuidas terve kala võimalikult hästi ära kasutada.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

15.05.2020
VALMIB 20 MINUTIGA: porgandi-kartulipüreesupp koos tuunikalakreemiga võileibadega
03.05.2020
TOIT KAHEKS PÄEVAKS | Kerge kevadkasukas ning roseepipra ja meega marineeritud heeringas
12.04.2020
TOIT KAHEKS PÄEVAKS | Kanatakod ja kana-riisitäidisega käharkapsarullid
08.03.2020
TOIT KAHEKS PÄEVAKS | Prantsuse köögiviljahautis ja värviline köögiviljapirukas