Kas oled enne proovinud kaneeliga kala?Foto: Kristi Rebane
Kristi Rebane 8. detsember 2019 12:00
Kui sul jääb ahjukalast osa järgi, siis ei pea sa seda raisku laskma. Tee sellest hoopiski külmal ajal seest soojaks tegev supp!

Ninast sabani on liikumine, kus ühest toorainest valmistatakse leidlikult mitu eri rooga, et toitu nii vähe kui võimalik ära visata. Poodidest leiab iga natukese aja tagant kampaaniaid, mille ajal müüakse tervet roogitud lõhet või forelli eriti hea hinnaga. Jagame selleks puhuks retsepte, kuidas terve kala võimalikult hästi ära kasutada.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad