Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Mekib Moderni Narvas ja tõdeb: pole paremat köögi indikaatorit kui seljanka

Karmo Tüür, 29. november 2019, 16:40

1 KOMMENTAARI

j
Jauram/ 27. november 2019, 14:00
Tore kui leidsid seljanka supipoti Narvas üles, otsin ka selle koha üles ....aga mul on ka üks õudne mälestus Narva-seljankast, kus seljankale lisati konservipurgist juba kaussi pandud supile oliive !? No need kokad saadaks küll üle piiri, ehk õpiks oma kodumaal supikeetmise ära !!! Tõeliselt head seljankat olen veel Tln.-s maitsnud, kuhu ei olnud ,,unustatud" oliive lisada, Kullo ja Bussijaama kohvikus ohtra sooja oliiviga supis ! Ausad kokad, aus supp ja sinna juurde üle kausiserva ajav südamega tehtud nauding ....