Toiduuudised
27. november 2019, 06:00

Omatehtud maitsvast muretainast saab veel maitsvama koogi

Muretainas on paljude küpsetiste oluline alustala. Kuigi seda müüakse ka poes valmiskujul, on tulemus kõige parem ikka omatehtud tainaga. Nii saad jälgida, et tainas sisaldaks ehedat võid, muna ning soovitud koguses suhkrut.

Muretainas on paljude küpsetiste oluline alustala. Kuigi seda müüakse ka poes valmiskujul, on tulemus kõige parem ikka omatehtud tainaga. Nii saad jälgida, et tainas sisaldaks ehedat võid, muna ning soovitud koguses suhkrut.

Lihtne muretainakook

Valmista tainas juuresolevate õpetuste järgi.Täidise tegemiseks pane esmalt želatiinilehed 10 minutiks külma vette likku. Seejärel pigista käte vahel kuivemaks. Kuumuta koor keemiseni ja sega juurde paisutatud želatiinilehed. Lisa tükeldatud šokolaad. Lase sulada ja sega ühtlaseks. Sega saadud mass kokku kohupiimapastaga. Tõsta kreem koogipõhjale. Lase jahedas täielikult taheneda (vähemalt 3 tundi). Enne serveerimist kaunista kook meelepäraselt.

Edasi lugemiseks: