Kolumnid

EVELIN ILVES | Diana Kennedy kokakool ehk See kõige õigem quacamole

Evelin Ilves, 24. november 2019, 09:13

22 KOMMENTAARI

j
Juku./ 25. november 2019, 08:09
Miks peab neid nimesid Eestis lugema ikka võõrkeeles võik olla ikka puhtas Eesti keeles.
k
Kuule/ 24. november 2019, 21:42
Evelin!Palun ära püüa tegeleda asjadega,millest sa midagi ei taipa!Kokandus on kohe kindlasti üks neist valdkondadest,millest sa suurt midagi ei jaga,samas aga üritad kõigest hingest pildil püsida.
m
mõnelgi korral/ 24. november 2019, 12:50
mõtlesin, mis mind Evelini juures häirib, see on soliidsuse, intelligentsuse ja väärikuse puudumine, mis aga Ieva juures on peamised omadused.
e
ei taha/ 24. november 2019, 12:34
Miks peab lugeja kogu aeg vaatama seda Evelini?
j
järjekordne pühapäev/ 24. november 2019, 09:53
ja kakukesed platsis . Kohe-varsti jürmann. Ühe hanso rahapuudusest juba saime ülevaate .
k
Kersti/ 24. november 2019, 09:32
Laimi mahl kaib ka oigesse guacamole sisse!

j
Juhan./ 22. november 2019, 08:37
Need püreesupid on penskaritele mõeldud, need nimetatud on kõik hambutud või kunsthammastega.
k
koeranäss/ 21. november 2019, 17:21
Kassilaadsetel on sügisene jooksuaeg. Koertel ka. Tean omast käest.
m
maakas/ 21. november 2019, 16:05
Näis, kas nüüd on talv kohal või läheb veel soojemaks. Mõnel aastal on soojaga hellitanud kuni jaanuari keskpaigani, eks näeb, kuis sel aastal välja kukub.
l
Loukas Kreekast./ 21. november 2019, 13:39
Evelin on igavesti elav meie südameis. Nagu see süfiliitik Lenin.
l
Lätlane / 21. november 2019, 13:08
Söödi just rosinasaia ja suitsuvorsti. Paremat ei oska tahta. Tuju kohe palju parem. Ilusat päeva Teile.
k
kõhupüree/ 21. november 2019, 11:17
No kui kiirustades kugistada, nagu nüüd on moes burkse jme käigupealt neelata, siis muutub toit just nimelt ales kõhus püreeks. tegelikult millekski palju "peenemaks" kui püree, aga see pole enam apetiitne...

m
Me to Sirkku/ 21. november 2019, 11:05
Ei see muutu kõhus midagi püreeks, suus tuleb hammastega toit enne allaneelamist püreeks muuta, alles siis saame toidust kõik vajaliku kätte.
h
hee/ 21. november 2019, 10:39
Kahjuks tundub,et Õhtuleht on lugejatega jännis sest Evelinist kirjutades saavad lugejad jälle kedagi sõimata, ta oma varasema tegevuse ja olekuga rahva silmis must lammas.Evelinile oleks parem kui ta teeks tööd ja ei upitaks ennast nähtavale sest ta pole enam keegi.
m
mmuig/ 21. november 2019, 10:28
Milline räige SOLVANG Ita Everi ja Mick Jaggeri suhtes... Isegi Kunksmoor peaks vist solvuma...
v
Vaike/ 21. november 2019, 10:20
Noorena kokakoolis õppides õpetati, et büreesupid on peened supid (sobib restorani), tükeldatud supp oli "matsitoit", tegelikult tehti neid diietsööklas (Tõnismäel ausus üks selline). Ei armasta büreesuppe, selge puljong ja nähtav koostis on üle kõige. Nüüd tahavd kõik väga peend olla, või on nutiajastul mälumine probleem???
k
kodukokk/ 21. november 2019, 10:14
vale jutt,et püreesupid ei kõlba kuhugi ja sobivad vaid hambututele! Need on parimad supid! Ei oska ise neid väga hästi valmistada,aga tütrel külas olles,palun alati tomati püreesuppi ja see on ka minu lapselapse 17-aastase lemmik ja kõigil meil hambad suus.Aitäh,Evelin!
e
Evelin on tegija/ 21. november 2019, 09:58
Temasugused peaksid meid riigikogus ja Brüsselis esindama. Siis alles hakkaks elu ülesmäge minema. Toompeal olles õpetas ta rahva rulluisutama, moodsalt riietuma ja Ärma moodi rikkalikult kokkama.
a
Artur/ 21. november 2019, 09:48
Meil Eestimaal on 3 pressitähte - Evelin Ilves, Brigitta Susanna Hunt ja Inga Lunge. Õhtuleht kubiseb nendest kolmest nimest.

t
tyhikargaja/ 21. november 2019, 09:47
Õppisin koos selle naisega ühel kursusel ravi TRÜ-s. Eriti mittemidagiütlev hall hiir oli. Nüüd üleshaibitud tegija? Ka mina ei tööta arstina aga see naine ei ole mingi spetsialist mitte üheski valdkonnas! See on minu arvamus! MOTT
t
taevas halasta !/ 21. november 2019, 08:44
nüüd on juba neljapäevad pilastetu! Varem nägi pätsitegijat laupäeviti , nüüd siis juba neljapäeval vahib ekraanilt vastu. Õudus kuubis !
s
Sirku/ 21. november 2019, 08:28
Ühega olen küll nõus: Kust on levinud see püreesuppide hullus? Hernepüree-, kapsapüree- kõrvitsa-peedipüree-sibulapüree-jne supid. Nagu oleks kõigil gastriit või poleks hambaid. Sama lugu smuutidega. Mulle meeldib, kui kui hernes hamba all veidi krõmpsub; kui ma näen, mis aedviljad mu supi sees on. Küll nad kõhus püreeks muutavad... Igasugu püreed seostuvad mu jaoks imikutoiduga. Vaielge vastu.