Evelin!Palun ära püüa tegeleda asjadega,millest sa midagi ei taipa!Kokandus on kohe kindlasti üks neist valdkondadest,millest sa suurt midagi ei jaga,samas aga üritad kõigest hingest pildil püsida.
Näis, kas nüüd on talv kohal või läheb veel soojemaks. Mõnel aastal on soojaga hellitanud kuni jaanuari keskpaigani, eks näeb, kuis sel aastal välja kukub.
No kui kiirustades kugistada, nagu nüüd on moes burkse jme käigupealt neelata, siis muutub toit just nimelt ales kõhus püreeks. tegelikult millekski palju "peenemaks" kui püree, aga see pole enam apetiitne...
Kahjuks tundub,et Õhtuleht on lugejatega jännis sest Evelinist kirjutades saavad lugejad jälle kedagi sõimata, ta oma varasema tegevuse ja olekuga rahva silmis must lammas.Evelinile oleks parem kui ta teeks tööd ja ei upitaks ennast nähtavale sest ta pole enam keegi.
Noorena kokakoolis õppides õpetati, et büreesupid on peened supid (sobib restorani), tükeldatud supp oli "matsitoit", tegelikult tehti neid diietsööklas (Tõnismäel ausus üks selline). Ei armasta büreesuppe, selge puljong ja nähtav koostis on üle kõige. Nüüd tahavd kõik väga peend olla, või on nutiajastul mälumine probleem???
vale jutt,et püreesupid ei kõlba kuhugi ja sobivad vaid hambututele! Need on parimad supid! Ei oska ise neid väga hästi valmistada,aga tütrel külas olles,palun alati tomati püreesuppi ja see on ka minu lapselapse 17-aastase lemmik ja kõigil meil hambad suus.Aitäh,Evelin!
Temasugused peaksid meid riigikogus ja Brüsselis esindama. Siis alles hakkaks elu ülesmäge minema. Toompeal olles õpetas ta rahva rulluisutama, moodsalt riietuma ja Ärma moodi rikkalikult kokkama.
Õppisin koos selle naisega ühel kursusel ravi TRÜ-s. Eriti mittemidagiütlev hall hiir oli. Nüüd üleshaibitud tegija? Ka mina ei tööta arstina aga see naine ei ole mingi spetsialist mitte üheski valdkonnas! See on minu arvamus! MOTT
Ühega olen küll nõus: Kust on levinud see püreesuppide hullus? Hernepüree-, kapsapüree- kõrvitsa-peedipüree-sibulapüree-jne supid. Nagu oleks kõigil gastriit või poleks hambaid. Sama lugu smuutidega. Mulle meeldib, kui kui hernes hamba all veidi krõmpsub; kui ma näen, mis aedviljad mu supi sees on. Küll nad kõhus püreeks muutavad... Igasugu püreed seostuvad mu jaoks imikutoiduga. Vaielge vastu.
KOMMENTAARID (21)