Soojad krevetisaiad Foto: Jaan Heinmaa
28. november 2019, 07:40
KALAPÄEVA RETSEPT | Soojad krevetisaiad
Kiire, lihtne ja mõnus suupiste sobib jahedasse aega suurepäraselt. Serveeri hommikusöögiks või paku külalistele suupisteks.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
15 minutit + 13-15 minutit ahjus
Koostisosad
160 g Külmutatud kooritud keedetud krevetid
4 spl Paksem majonees
1 tk Küüslauguküüs
2 spl Hakitud rohelise sibula valge osa
2 spl Riivitud parmesani juust
Must pipar
Sool
1 spl Hakitud till
1 tk Baquette või ciabatta
3 spl Või
160 g Külmutatud kooritud keedetud krevetid
4 spl Paksem majonees
1 tk Küüslauguküüs
2 spl Hakitud rohelise sibula valge osa
2 spl Riivitud parmesani juust
Must pipar
Sool
1 spl Hakitud till
1 tk Baquette või ciabatta
3 spl Või
Valmistamine
1. Sulata krevetid. Kuumuta ahi 180 kraadini. Sega majoneesi hulka purustatud küüslauk, hakitud sibul, riivjuust ja krevetid. Maitsesta musta pipra ja vajadusel ka soolaga. Sega hulka hakitud till.
2. Lõika sai viiludeks. Määri viilud mõlemalt poolt võiga, pane ahjuplaadile ja küpseta ahjus 3-5 minutit pealt kuldpruuniks. Keera saiaviilud ümber, tõsta peale krevetisegu ja küpseta veel 10 minutit. Serveeri ahjusoojalt.
Kommentaarid (0)