Pildil olev toit hernsetest on minu aru saamise järgi tehtud rohelisted värsketest henestest /või sügavküma rohelised herned / ja karulit ei näe üldse . Mul tekib küsimus, millised herned ja kas kartulit ja või ei lisada .
Ei tea, miks meil ei müüda Lätis väga populaarseid musti e.halle herneid. Paremad kui meie kollased. Leota üleöö pehmeks ja pane koos soolaka suitsupeekoniga või suitsuvorstiga pannile, kuumuta veidi. Väga hea näksida.
teisel pildil küll läti liharoog ei ole!
lätakad armastavad kõiki lihasid nii süüa, et teevad imeõhukesed tükid ja kastavad need paksult taina-juust segusse...
alati kui lätis söön, siis küsin esimesena küsimusena teenindajalt, et kas PUHAST liha ka praeks on pakkuda..:)
meil on lõunanaabritega sarnane ajalugu,on ka toidud sarnased ja meie maitsele vastavad!Leedukatega on juba pisut erinevusi.Viimastel on suht palju Poola mõjusid,mis tulevad esile kasvõi suures küüslaugu lembuses!
KOMMENTAARID (9)