Toiduuudised

10 LÄTI MOODI TOITU: lõunanaabrite iseseisvuspäeva auks nende maitsvamad palakesed (8)

LISA KOMMENTAAR

Ette tänades 19. november 2022 13:29
Pildil olev toit hernsetest on minu aru saamise järgi tehtud rohelisted värsketest henestest /või sügavküma rohelised herned / ja karulit ei näe üldse . Mul tekib küsimus, millised herned ja kas kartulit ja või ei lisada .
to hernemaias 19. november 2019 12:27
herned ajavad peeretama...:)
hernemaias 18. november 2019 21:44
Ei tea, miks meil ei müüda Lätis väga populaarseid musti e.halle herneid. Paremad kui meie kollased. Leota üleöö pehmeks ja pane koos soolaka suitsupeekoniga või suitsuvorstiga pannile, kuumuta veidi. Väga hea näksida.
reede 18. november 2019 17:46
Lätis õppides oli suureks avastuseks kotletid hernepudruga Terve päev odavalt kere täis Õunadein ehk abolu vins oli peaparanduseks parim
vanamees 18. november 2019 17:31
teisel pildil küll läti liharoog ei ole! lätakad armastavad kõiki lihasid nii süüa, et teevad imeõhukesed tükid ja kastavad need paksult taina-juust segusse... alati kui lätis söön, siis küsin esimesena küsimusena teenindajalt, et kas PUHAST liha ka praeks on pakkuda..:)
Et 18. november 2019 14:46
meil on lõunanaabritega sarnane ajalugu,on ka toidud sarnased ja meie maitsele vastavad!Leedukatega on juba pisut erinevusi.Viimastel on suht palju Poola mõjusid,mis tulevad esile kasvõi suures küüslaugu lembuses!
Speķa pīrādziņi 18. november 2019 14:38
Need väikesed pekipirukad maksavad 19 - 20 senti tükk
nämma 18. november 2019 13:31