Toiduuudised

Millest saab Eesti parimat kokteili?  

Toimetas Kersti Eero, 16. november 2019 10:14
NEMAD TEAVAD: Kolmanda Eesti kokteilivõistluse esikolmik Henri Jürgenstein Frank Bistrost, Mihkel Kahn Oko restoranidest ning Kristo Tomingas Cocktail Catering’ist koos Angelika Larkina ja Kristjan Markiiga.Foto: Tiit Mõtus
Eks ikka kohalikest napsidest ja mahladest, kinnitas Eesti Joogifestivali raames  juba kolmandat korda toimunud kokteilivõistlus “Eesti Parim Kokteil 2019”.

Aga kõige paremini teab seda võitja Henri Jürgenstein Frank Bistrost. Teise koha saavutas Mihkel Kahn Oko restoranidest ning kolmanda Kristo Tomingas Cocktail Catering’ist.

“Võistluse eesmärgiks on eelkõige arendada meie joogikultuuri ja tutvustada kohalike toodete võimalusi oma loomingu valmistamisel,” võttis võistluse kokku žürii liige ja Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni president Kristjan Markii.

Henri Jürgensteinile võidu toonud kokteil.Foto: Lauri Laan

Henri Jürgensteini võidukokteil Lõuna-Eesti

3 cl Distilliriumi Metsis Hemp

4 cl Liviko Re-Crafter’s Gingerroot

1 cl värske laimimahl