Eesti köök

EVELIN ILVESE KOKAKOOL: pidulik või-munakaste valgele kalale

Evelin Ilves, 10. november 2019, 07:03

9 KOMMENTAARI

r
Riisikas/ 10. november 2019, 14:42
Aga ikkagi - kuidas selle koerajuhi ametiga jäi?
v
vohmin nagu jaksan/ 10. november 2019, 12:40
küll nüüd kiidab võid-mune-jahu takka. Kas kriipspeenikeste trend on läbi saanud nig alanud volüümikate ajastu? Tore oleks tegelt.
e
Endine Võrtsulane / 10. november 2019, 12:38
Poola kastmest olen ennegi kuulnud .Proovin järgi teha , retsept on lihtne . Aitäh Evelinile !
e
endine kokk / 10. november 2019, 11:30
Poola kastet ei tarvitatud praetud, vaid ainult keedetud valge kala juures. Samuti klassikalises kastmes puudusid kapparid ja muud ürdid peale tilli ja lisati ka sidrunimahla. Aga muidugi, see on "tuunitud" kaste.
l
Luksepp/ 10. november 2019, 11:17
Mina oskan, mu lapsed oskavad, mis äpu sina, toslem, oled , kui ei oska.
j
ja ometi/ 10. november 2019, 10:00
ons sel retseptijagajal toiduvalmistamisega seotud erialane ettevalmistus või avalikku ruumi pidevalt täitjal kokkamist lubav kutsetunnistus. Puhas turundus, endiselt.
n
no niiii !/ 10. november 2019, 09:59
kohe varsti jürmann oma ihu- ja hingehädadega . Ei midagi uut !
t
Toslem/ 10. november 2019, 08:54
Kas ta oma suure kokaharidusega muna ka keeta oskab?

t
tore/ 10. november 2019, 07:15
Lihtne ja hea. Tore, et Evelin ei räägi seekord magusatest toitudest, kookidest jne. Suhkrupuudust pole neil kellelgi.