Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Café Peccadello Pärnus – mis kuramuse sööklalik-hoolimatu värk see on, ma küsin? (6)

LISA KOMMENTAAR

ingrid8. november 2019, 09:20
Nimetatud paigas pole mitu aastat käinud, aga mis puutub toidu lauale kandmisse...hiljaaegu olnud järjest kaks juhust, kui olen käinud lapsega. Mina võtan mingi päevasupi, laps tahab vinkusid ja friikaid. Ok, nendega läheb nõksuke aega. Ja ma ütlen(ü t l e n!), et palun tooge need toidud koos. Et väga paha on hakata oma supikest larpima, kui laps kurva näoga kõrval istub ja vaatab, kuidas vanainimesel hea isu on. Toimub see, et minu supp tuuakse kohe lauda. Laps ootab. Umbes 7 minutit või nii. No mis ma teen. Kallan supi toojale pähe? Tõesti.
žarkoje7. november 2019, 15:55
Venemaal ja Eestiski ei toodud komplekslõunat korraga lauda. Kui keegi tellis lisaks salati, siis see toodi enne lauda, kui kõigile ülejäänutele supp. Ja supp toodi, kui salat oli söödud.
ei tea7. november 2019, 09:31
kedagi tuttavatest, kes seal Kaubamajakas söömas käiks, kui 1 bussipeatuse vahe edasi Raeküla poole on 2 kena kohvikut. peab ikka olema snoob, et Kaubamajakas üldse tulla mõttele süüa :=D
deneb6. november 2019, 21:21
Külastan aruharva avalikke söögikohti aga ikkagi on sama mulje, toit tuuakse kohale valesti! Ja/või kui osa seltskonnast ainult tellivad prae, siis vahivad näljasena, kuni supisööjad oma vedeliku on manustanud. Mingi loogiline arusaam peaks olema!
Qwert6. november 2019, 16:20
Eks see selline toidukoht, kus klient tahab kiirelt tsipagi tavalisest viinerikioskist paremat toitu (loe: sooja toitu) saada. Seepärast ka toodi kõik kohe nagu nõukogude ajal või veel praegugi Venemaal on moes komplekslõunad sööklates ja ka restoranides. Mis aga Pärnu söögikohtadesse puutub, siis parim söökla nõukogude ajal oli Atlantika söökla oma maitsvate toitudega. Tänapäeval on rahal see eest suurem roll, seega on ka kõikumisi rohkem.
pöial6. november 2019, 12:12
Nojah, seal võib olla see värk, et kui kokk töötab kitsastes oludes, arvatavasti oli see mõeldud ülekantud tähenduses, mitte et kokal reaalselt köögis meeter korda meeter pinda oleks, siis küllap on ka palkadega olud kitsad. Ettekandjad-teenindajad vahetuvad sellise kiiruga, et ükski neist ei jõua oma tööd tegelikult selgeks saada ja väikese palga eest pole ka piisavalt huvi.