
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
20 minutit 1-1,5 tundi külmkapis
1 tk Frillise salat
100 g Sulatatud juust
3 tk Tortilla
0.5 tk Pikk kurk
3 tk Keedetud muna
50 g Redised
75 g Salaami
2 tk Keskmine tomat
100 g Juustuviilud (nt chedar)
KAUNISTAMISEKS
100 g Erivärvilised kirsstomatid
6 tk Redis
25 g Rukolalehed
JOGURTIKASTE
2 dl Kreeka jogurt
1 dl Majonees
1 spl Sinep
0.5 tl Jahvatatud paprika
2 tl Mesi
1 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
2 spl Hakitud petersell
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Aseta 23-24 cm lahtikäiva tordivormi äär vaagnale või taldrikule, millel soovid torti serveerida.
2. Määri salatilehtede ühele poolele poole kõrguse ulatuses sulatatud juust. Kata salatilehtedega vormi äär nii, et juustu pool jääb sissepoole. Pane vormi tortilla.
3. Lõika keedumunad viiludeks ja lao tortillale, pane peale kurgi- ja rediseviilud. Lao peale salaamiviilud.
4. Pane peale teine tortilla. Lao nüüd tomati-ja juustuviilud. Pane kõige peale kolmas tortilla. Kata vorm toidukilega, pane peale raskus ja aseta 1-1,5 tunniks külmkappi.
5. Sega kastme ained ja pane samuti külmkappi maitsestuma.
6. Võta tort kapist ja eemalda vormi äär. Kaunista kirsstomatite, rediseviilude ja rukolalehtedega. Lõika viiludeks ja serveeri kastmega.
Kommentaarid (0)