VIIS ODAVAT RETSEPTI: kanasüdametest saab maitsvaid ja soodsaid õhtusööke
Kanasüdamed ja üldse süda võib olla üsna lihaseline ja tuim tükk. See vajab kenasti hautamisaega. Kui pole viitsimist seda võimaldada, saab ka lihtsamalt – aja see palake läbi hakklihamasina. Või haki pisemateks tükkideks.
Klikka retseptil: Broilerisüdame-juurviljahautis
Koduselt lihtne roog, milles broilerisüdamed on koos juurviljadega pehmeks haudunud. Lisaks on see ka hinnalt üsna soodne.
Klikka retseptil: Delikatess-salat kanasüdametest
See salat sobib hästi sakuskaks, lihtne teha ning maitseb hää.
Klikka retseptil: Kanasüdame-porgandipada
Lihtne ja odav roog, mis maitseb sama hästi nii riisi, kartuli kui ka pastaga, aga ka niisama. Viimasel puhul lisa pisut rohkem porgandeid.
Klikka retseptil: Südamehautis
Lihtne argiõhtune roog, mis valmib kiirelt ja maitseb hästi. Külmutatud broilerisüdamed ei maksa palju ning neid on müügil enamikus suuremates poekettides. Keeda kõrvale tatart, riisi või kartuleid.
Klikka retseptil: Süda tomatikastmes
Kastme valmistamiseks sobib nii sea-, veise- kui kanasüda. Veisesüda tahab hautamiseks pikka aega, teised valmivad kiiremini. Kanasüdant pole eelnevalt ka keeta üldse vaja.
Kommentaarid (0)