Mõnus matkatoit: läätse-dhal tomatiga
, 25. oktoober 2019 20:00
Praegu on ilmad täpselt nii mõnusad, et ette võtta üks matk!Foto: Hele-Mai Alamaa
Vürtsikas läätseroog dhal on India tavalise inimese argitoit. Eesti inimesele on see aga väga hea metsatoit! Selle sisse käib nii vähe komponente, aga küll on maitsev. Soegi poeb dhal’i süües kohe rindu.
Retsepti järgi saavad kõhu täis kaks väga näljast matkalist või neli keskmise portsu nautijat.
Võta metsa kaasa:
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse