Eesti toidu Südamega Tegija tiitel läks tänavu Gustav Cafe loovjuht ja peakondiiter Õie Pritsonile.Foto: Adam Illingworth
Toiduuudised
17. oktoober 2019, 10:00

SÜDAMEGA KOOGIMEISTER: telestaar Carmen Pritsoni ema sai Eesti toidu südamega tegija tiitli (5)

Tänavu läks Eesti toidu Südamega Tegija tiitel Gustav Cafe loovjuht ja peakondiiter Õie Pritsonile. Gustavi 12 tegutsemisaasta jooksul on kõik koogid sündinud Pritsoni peas ja käe all.  

„Tänu Õie sugustele visionääridele, kes oma töö kvaliteedis järeleandmisi ei tee, on Eesti toit konkurentsivõimeline üle maailma,“ ütles Toiduliidu volikogu esimees Veljo Ipits auhinda üle andes. Ka kõik teised tänavused Südamega Tegija nominendid paistsid silma oma pikaajalise panuse ja pühendumisega. 

„Südamega tegija“ konkursile esitati sel aastal rekordiliselt 16 kandidaati ning lõpphääletusele jõudsid neist lisaks Õie Pritsonile ka Lõuna Pagarite pagar Valve Hindrikson, Eesti Pagari müügi- ja tootejuht Maarika Toom, Valio Eesti juustumeister Villu Hinn ja A. Le Coqi õllemuuseumi juhataja Mart Haldma.

Südamega Tegija tiitli võitja selgus sotsiaalmeedias toimunud hääletuse ja Toiduliidu juhtkogu lõppotsuse tulemusel. Möödunud aastal sai selle tiitli Farmi juustutsehhi juhataja ja tehnoloog Mare Raja. 

Huvitava faktina võib välja tuua, et Õie Pritsoni tütar on tuntud teleajakirjanik ja hilisem elustiiliõpetaja Carmen Pritson. Tütar esines sotsiaalmeedias ka armsa tervitusega emale.