Kanafileeribad
Foto: kollaaž: (4 x Jaan Heinmaa, Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover)MAITSVAT KANANAGITSATE PÄEVA: valmista ise kodune kiirtoit, mis on oluliselt vähem rasvane ja märksa maitsvam!
Klikka retseptil: Kananagitsad kamaga
Maitsvad suupisted lastele või kogu perele. Kamaga valmistatult saad kõigile tervislikud ampsud. On imehead mädarõikase dipikastmega.
Klikka retseptil: Maisijahuga paneeritud kananagitsad
Esmalt keefiris või jogurtis piimhappebakterite toel pehmeks saanud kanafilee muutub küpsedes kuldse krõbeda maisikooriku ning mahlase sisuga suupisteks. Filee võid keefiri sisse marineerima panna sel juhul juba eelmisel õhtul.
Klikka retseptil: Kananagitsad tüümianiporganditega
Kananagitsad on lastega peredes nõutud kraam. Neid ise teha pole mingi kunst, aga selles, mis kodutehtud nagitsa sees on, võib küll kindel olla: puhas kanafilee, massi sidumiseks veidi kaerahelbeid, maitseks kuivatatud peterselli ja sutsuke soola ning paneerimiseks maisihelbeid. Nii lihtne see ongi! Nagitsate kõrvale sobivad hästi ahjus röstitud tüümianimaitselised porgandikangid.
Klikka retseptil: Kana- ja lillkapsanagitsad
Lihtsad ja head suupisteampsud igale peolauale. Valmista neid nii kana kui ka köögiviljadega, viimastega saad tervislikumad ampsud. Serveeri dipikastmega.
Kommentaarid (0)