Foto: Vida Press
Toiduuudised
15. oktoober 2019, 11:38

NÄLJASED, TÄHELEPANU! Üle ilma tuntud kanatoidukett avab Tallinnas peagi uksed (17)

Ülemiste keskuses avatakse 24. oktoobril maailmakuulsa kiirtoiduketi Kentucky Fried Chicken (KFC) söögikoht.

1930. aastal asutatud Ameerika kiirtoidukett on spetsialiseerunud frititud kanatoitudele. KFC on müügikäibelt maailma teine restoranikett pärast McDonald'sit. Ketti kuulub umbes 22 621 toitlustuskohta kokku 136 riigis (2018. aasta detsembri seisuga). Eestlastele on KFC aga tuttavaks saanud peamiselt arvukate Hollywoodi filmide kaudu.

2019. aasta veebruaris teatati, et KFC esimese restorani Eestis avab frantsiisi omandanud Apollo Group OÜ, Apollo kaupluste ja kinode omanikfirma juba suve alguses. Lätis avati esimene KFC restoran 2015. ja Leedus 2013. aastal. 2016. aastal kavandati KFC restorani avamist T1 kaubanduskeskusse Tallinnas, kuid 2018. aastal plaan tühistati. Nüüd on aga kanasõpradel põhjust taas rõõmustada – 24. oktoober on kinnitatud ametliku KFC restorani avamiskuupäevana.

Tallinnas Ülemiste keskuses avatavas restoranis on elektroonilised menüüd, iseteeninduskioskid ning võimalus ise ja soovi korral üha uuesti lisatasuta täita oma joogitopse. Lisaks kanatiibadele pakub uus söögikoht laia valikut teistes menuroogadest, alustades suupistetest ja hamburgeritest kuni fritüüritud kanapalade ja magustoitudeni.