Toiduuudised

Eestlase vaieldamatu lemmik on kodune hakkliha

Kersti Eero, 12. oktoober 2019, 08:00

6 KOMMENTAARI

t
Tiit/ 12. oktoober 2019, 12:06
Hakkliha koostisained on, uho, gorlo, nos, hui, pizda i hvost. Head isu.
m
Millal?/ 12. oktoober 2019, 11:07
Kaob eesti lihatoodetest(ja mujalt ka) E621 e. naatriumglutamaat.
e
Ei ole/ 12. oktoober 2019, 09:25
See nii ära solgitud.Poest ei saa ammu normaalset hakkliha.
l
Lihalaadne toode,/ 12. oktoober 2019, 10:41
s
Sk/ 12. oktoober 2019, 08:51
Ei osta kunagi poe hakkliha,kuna olen kunagi ammu näinud ,kuidas ja millest seda tehakse.Ostan kampaaniate ajal sealiha ja tuleb sama hinnaga.
p
Poest ostetud hakkliha on kui hangitud (hankliha) liha jäätmetest./ 12. oktoober 2019, 09:16
Jäätmetest, ümbertöötlemisega, tehakse kaasajas pälju ilusat. Sede onkui taastootmine, aga paraku söögiks ei ole parima maitsega.