Toiduuudised

Uskumatu: hakkliha aitab hallil sügisel toidulauale värvirõõmu tuua  

Kersti Eero, 12. oktoober 2019, 00:01
LOOB KEVADISE MEELEOLU: Kasutades lihtsas kausis riisiga erinevat hakkliha, saad iga kord ka veidi erineva roa. Foto: Tiit Efert

Kui paljud toidud ja toorained on mingil ajahetkel väga populaarsed ja seejärel vajuvad justkui unustusehõlma, siis hakkliha on viimased 50 aastat – sõltumata riigikorrast – suutnud pidevalt laineharjal püsida. Milles siis peitub tema edu võti, selgitab mitme kokaraamatu autor Kristina Efert. 

„Hakkliha on erinevate lihatükkidega võrreldes odav tooraine ja hakkliharoad saavad ka suhteliselt kiiresti valmis. Lisaks annab temast väga erinevaid toite teha,“ ütleb edukas kokaraamatute autor Kristina Efert. Samas tundub talle, et hakkliha ei leia siiski väärilist kasutust. „Sageli tehakse kodus temast suppi, kastet ja kotlette ning sellega ring piirdubki. Tegelikult võiks temast teha mida iganes,“ tõdeb Kristina.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

14. oktoober 2019, 14:09
10 kullaprooviga sügist hõrgutist kaalikast, mida on lihtne valmistada
12. oktoober 2019, 08:00
Eestlase vaieldamatu lemmik on kodune hakkliha
9. oktoober 2019, 06:00
Toitvad hakkliharoad
2. oktoober 2019, 16:35
Vürtsikas chilli con carne