Toiduuudised
16. oktoober 2019, 06:00

LUGEJA KÜSIB: mis värk selle leivajuuretisega ikkagi on?

Mõni soovitab leiva valmistamisel juuretist järgmiseks korraks kõrvale panna enne soola ja suhkru lisamist, teine jällegi pärast nende lisamist! Mis on õige?

Mõni soovitab leiva valmistamisel juuretist järgmiseks korraks kõrvale panna enne soola ja suhkru lisamist, teine jällegi pärast nende lisamist! Mis on õige?

Nii nagu on erinevate retseptide puhul mitu valikut ja valmistamisviisi, on erinevaid võimalusi ka leivateo juures. Tegelikult on mõlemad variandid õiged, mis tähendab, et juuretist võib võtta nii enne kui ka pärast soola ja suhkru lisamist ehk täpselt nii, kuidas keegi harjunud on. Juuretis töötab mõlemal viisil.

Edasi lugemiseks: