Foto: Ragne Värk
Toiduuudised
16. oktoober 2019, 06:00

NÄDALA NIPP | Tee ise riivsaia

Järelejäänud ja pisut kõvasid saianukke ei pea ära viskama, tee neist hoopis riivsaia. Isetehtud riivsaia kasuks räägib kindlasti selle värskus, maitse ja odav hind.

Järelejäänud ja pisut kõvasid saianukke ei pea ära viskama, tee neist hoopis riivsaia. Isetehtud riivsaia kasuks räägib kindlasti selle värskus, maitse ja odav hind.

Valmistamiseks kuivata saiaviile ahjus madalal temperatuuril, kuni need on kõvad. Madal temperatuur on vajalik selleks, et sai korralikult läbi kuivaks. Lase jahtuda ja jahvata saiaviilud köögikombaini või kannmikseriga puruks. Kasuta isetehtud riivsaia kotlettide valmistamisel või paneerimisel.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99