Pohlamoos on jõuluajal verivorsti asendamatu kaaslane. Magusast martsipaniga vaaritatud hoidisest pühadevorsti kaaslast küll ei saa, ent serveerides pannkookide, pehme saia või vahvlitega, maitseb see suisa taevalikult.
Pohlamoos on jõuluajal verivorsti asendamatu kaaslane. Magusast martsipaniga vaaritatud hoidisest pühadevorsti kaaslast küll ei saa, ent serveerides pannkookide, pehme saia või vahvlitega, maitseb see suisa taevalikult.
Kogus: 1 purgike moosiValmistamisaeg: 30 minutit
Pane pohlad veidikese veega potti ja lase keema tõusta. Seejärel alanda kuumust ja lase marjadel vaikselt podiseda umbes 20 minutit, kuni marjad on pehmed.
Edasi lugemiseks:
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid