Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Maitsemeeled oleks Umb Rohus võinud prae puhul koju jätta

Karmo Tüür, 2. oktoober 2019, 08:45

4 KOMMENTAARI

u
3. oktoober 2019, 15:00
Umb Roht on tegelikult super koht, enamjaolt kohalikud toorained ja huvitavad retseptid. Ning tõesti väga hea teenindus. Isegi suvel, kui päeval oli ainult päevamenüü, oli see väga hästi valmistatud. Lisaks veel see, et nad räägivad hästi võõrkeeli, külalistega hea ja muretu, ei pea tõlkima. Muidugi, üle tänava nende vastas on ju Lydia hotell oma superrestoraniga Hõlm, kus teenindus on täiesti omaette kõrgustes. Eks see pane ka teised ümberringi pingutama.
v
Varajane / 3. oktoober 2019, 13:47
Varajased kartulid sellepärast, et on vara hommikul tehtud
s
2. oktoober 2019, 13:54
Sügisel võib "varajasi kartuleid" küll olla kui keset suve veel kartuleid maha panna. Meenub ühe Argentiinas elava eestlanna jutt kunagi,et neil on pidevalt värsket kartulit - iga paari nädala tagant panevad kartuleid maha.
a
Ats/ 2. oktoober 2019, 09:59
Minuarust on sabaosa ka kõige viletsam tükk kalast!