Toiduuudised

KODUVEINI ABC: milliseid tarvikuid varuda ja mida valmistamisel silmas pidada? 

Annaliisa Köss, 21. juuli 2020, 13:40
Kui hoidistamisest on isu täis saanud, proovi käima panna koduvein. Foto: Maksym Kaharlytskyi / Unsplash

Kui hoidistamisest on isu täis saanud, proovi käima panna koduvein. Vajad selleks erinevaid tarvikuid, millest igaühel on täita oma tähtis ülesanne. Head nõu, mida poeriiulilt võtta, annab Valgejõe Veinivilla perenaine Tiina Kuuler.

Tiina Kuuler on kirjutanud koduveini valmistamisest kaks põhjalikku raamatut: „Koduveini aabits“ ja „Kodused siidrid ja vahuveinid“.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

15. juuli 2020, 15:52
Kuidas valida sobiv mahlaaurutaja ja milliste nippide abil mahla valmistada?
22. juuni 2020, 17:22
KUIDAS RABARBERIVEINI TEHA? Koduveini koolitaja annab viis teed taevaliku naudinguni
7. juuni 2020, 06:49
AEGLANE MAHLAPRESS: kuidas see töötab ja mida kujutab endast toormahl?
24. aprill 2020, 12:22
RABARBER TÕSTAB PEAD! Kaks põnevat hoidist, mida julgelt katsetada tasub!