Hommikusöögi retseptid

IMELINE HOMMIKUSÖÖK: vürtsikas mannapuder 

Manona Paris, 11. september 2019, 07:31
MannapuderFoto: Martin Ahven
Mannapuder on paljude jaoks lapsepõlves seotud paraja toidušokiga - sageli osati seda erinevate haridusasutuste sööklates teha põhja kõrbenuna ja tükilisena. See pudruke siin aitab koletislikke mälestusi siidjateks muuta, sest tegelikult on tegemist ju jumaliku roaga. 

Koostisosad
2 klaasi Piim
4-5 supilusikatäit Manna
1 näpuotsatäis Sool
2-3 supilusikatäit Suhkur
1 teelusikatäis Kardemon
0.5 teelusikatäis Vaniljepasta
1 teelusikatäis Kaneel
Õuna

Valmistamine

1. Võta paraja suuruse pott, kasta seest põhi märjaks, et veidigi vältida piima põhjakõrbemist.

2. Pane pott tulele, vala piim sisse. Lisa maitseained. Sega kuni keemiseni.

3. Vahetult enne keematõusmist nõrista sisse manna ja suhkur. Sega hoolikalt, et piim põhja ei kõrbeks.

4. Alanda kuumust, sega aegajalt, kuniks puder pakseneb. Selleks kulub umbes viis minutit.

5. Serveeri õunalõikude või-tükkidega, riputa peale kaneeli.

Head isu!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee