Toiduuudised

UUS UURING: ka linnuliha söömine võib tekitada vähki

Toidutare, 9. september 2019, 13:56

13 KOMMENTAARI

k
Karla/ 10. september 2019, 12:04
Ei oska ka kõige targem arst öelda,mis vähki tekitab.Kõik asjaolud kokku-võiks öelda:keskkond,milles kasvab-areneb meie toidulauaale pandu,meie elamine üldse...süüakse liiga palju kõvasti grillitud liha! Edasi mõelgu igaüks ise.
e
elamine on üldse riskantne tegevus.../ 9. september 2019, 22:11
m
Maamees/ 9. september 2019, 20:54
Ainuüksi elamine tekitab vähki. Rääkimata siis veel söömisest ja kõigest muust.
u
Uuriv teadlane/ 9. september 2019, 18:32
Vähi söömine tekitab omakorda linnugrippi ja suitsutatud sookurg pidi tekitama lampjalgsust.
E
..../ 9. september 2019, 17:58
Elu näinud inimesed räägivad ,et iga üks elab nii palju kui on antud.
H
-/ 9. september 2019, 17:48
Haid ei pidanud vähki jääma. Tuleb süüa hailiha.
m
mari/ 9. september 2019, 15:37
ei tea mida üldse süüa võib
p
praeguses eestis elamine/ 9. september 2019, 15:21
twkitab vähki ja stressi jne

t
Täiesti kama/ 9. september 2019, 14:38
Pole veel 68 eluaasta jooksul kohanud ühtegi surematut ja ega minagi see ole.
t
teine 68-ne:/ 9. september 2019, 15:06
Selle aja jooksul pole kuulnud ühestki teadlasest, kes oleks vähitekke põhjused avastanud. Aga kõik teavad, millest vähk tekib.
k
9. september 2019, 14:29
Kõige ohtlikum on elu ise, sest lõpeb ALATI surmaga.
s
Skeptik/ 9. september 2019, 14:15
239 juhtu iga päev ja nii 8 aastat järjest. Natuke nagu palju pole või? Pealegi harvsesineva vähi puhul.
c
Canser./ 9. september 2019, 14:11
Ainult vähi söömine ei tekita vähki. Sa sööd ta lihtsalt ära ja kogu moos.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee