ARGIRETSEPT | Õhtusöögiidee: krõbedad kartulinagitsad
Kogus: 20–25 tk
Valmistamisaeg: 30 min
Vaja läheb:
4 keskmise suurusega kartulit
1 muna
3 supilusikatäit riivjuustu
soola
klaasitäis riivsaia paneerimiseks
õli praadimiseks
Tee nii:
1. Suru kartulid kahvliga püreeks (segu võib vabalt jääda kergelt tükiline). Lisa muna, juust, pisut soola ja sega kõik ühtlaseks massiks.
2. Vormi kartulimassist käte vahel pisikesed lamedad kotletikesed.
3. Puista taldrikule riivsaia ja kasta kartulikotletid sellesse. Jälgi, et kogu kotletipind saaks kenasti kaetud. Toimi samamoodi kõigi ülejäänud vormitud pätsikestega.
4. Vala pannile nii palju õli, et see panni korralikult kataks. Lase õlil kuumeneda ja tõsta kartulipätsid pannile särisema. Prae need mõlemalt poolt kuldpruuniks.
NIPP!
Keetke kartulid soolaga maitsestatud vees juba varem valmis, siis läheb eriti ruttu!
Kommentaarid (0)