Toiduuudised

ARGIRETSEPT | Õhtusöögiidee: krõbedad kartulinagitsad 

Toimetas Naisteleht, 6. september 2019, 15:00
Foto: Ragne Värk
Neid kuldse jumega kartulikrõbedikke lihtsalt peab proovima. Sisu on pehme, kuid ümbris mõnusalt krõbe. Söö neid kindlasti kohe pärast valmimist, kuna siis maitsevad need kõige paremini!

Kogus: 20–25 tk

Valmistamisaeg: 30 min

Vaja läheb: 

4 keskmise suurusega kartulit

1 muna

3 supilusikatäit riivjuustu

soola

klaasitäis riivsaia paneerimiseks

õli praadimiseks

Tee nii:

1. Suru kartulid kahvliga püreeks (segu võib vabalt jääda kergelt tükiline). Lisa muna, juust, pisut soola ja sega kõik ühtlaseks massiks.

2. Vormi kartulimassist käte vahel pisikesed lamedad kotletikesed.

3. Puista taldrikule riivsaia ja kasta kartulikotletid sellesse. Jälgi, et kogu kotletipind saaks kenasti kaetud. Toimi samamoodi kõigi ülejäänud vormitud pätsikestega.

4. Vala pannile nii palju õli, et see panni korralikult kataks. Lase õlil kuumeneda ja tõsta kartulipätsid pannile särisema. Prae need mõlemalt poolt kuldpruuniks.

NIPP!

 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee