Eineleib grillvorsti ja karamellitud sibulaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
4 tk Suur grillvorst
4 viilu Rukkileib või sepik
3 spl Paks maitsestamata jogurt

1 tl Mädarõigas (Põltsamaa)
KARAMELLITUD SIBULAD
300 g Sibul
1 spl Õli
1 dl Fariinsuhkur
0.5 dl Punane palsamiäädikas
Valmistamine
1. Esimeseks valmista sibulad: puhasta, viiluta ja pane koos 1 sl õliga potti. Kuumuta kaane all keskmisel kuumusel 7–8 minutit, kuni sibulad on pehmenenud. Lisa suhkur ja äädikas, lase keema tõusta ja keeda ilma kaaneta aeg-ajalt segades, kuni sibulad on tumedaks värvunud ja vedelik peaaegu ära keenud. Selleks kulub umbes 20 minutit.
2. Vahepeal grilli vorstid kas grillil või ahjus vastavalt pakendi juhistele.
3. Vahetult enne söömist rösti leiva-või saiaviile ahjus restil 2 minutit. Sega kokku jogurt ja mädarõigas.
4. Serveeri nii: jaga karamellitud sibulad leiva-saiaviiludele, aseta grillitud vorst(id) peale ja tõsta igale vorstile 1–2 tl mädarõikajogurtit.