Foto: Meeli-Kyttim
Sisuturundus
22. august 2019, 14:29

Enne koolitusele registreerumist uuri firma tausta!

Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus on üks hinnatumaid ning silmapaistvamaid täiskasvanute koolitajaid Eestis, korraldades originaalseid koolitusi, seminare ja konverentse nii Eestis kui ka välismaal. Lisaks eestikeelsetele toimuvad aktuaalsetel teemadel ka venekeelsed koolitused.

Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus pakub täiendkoolitusi paljudele erinevatele sihtrühmadele, näiteks juhid, personalitöötajad, raamatupidajad, finantsjuhid, administratiivtöötajad, dokumendihaldurid ja arhivaarid, arstid ja meditsiinitöötajad.

Käesoleval sügisel on toimumas mitmed arendavad ning põnevad konverentsid:

26.09 Konverents: Vaimne tervis töökohal – tööstressorid tasakaalu

09.10 Eesti Toitlustajate Aastakonverents 2019: Loomingut, armastust ja soola!

16.10 Energeetikakonverents 2019

17.10 Keskjuhtide konverents 2019: Keskendu hästitoimivale tiimile!

30.10 Eesti Raamatupidajate Konverents: Teejuht 2020. aastaks

14.11 Teraapia Konverents 2019

21.11 Eesti Turismikonverents 2019

28.11 Eesti Personalitöötajate Konverents 2019

Koolitusgrupis on keskmiselt 20–40 osalejat, konverentsidel osaleb tavaliselt 100 – 700 huvilist.

Värske ja usaldusväärse info edastamiseks saavad sündmustel sõna kõrgelt hinnatud tippspetsialistid, eksperdid ja koolitajad. Tänaseks on koolituste ja konverentside laval sõna saanud üle 900 oma ala tipptegija. Sealjuures leiab igal aastal aset üle saja originaalse koolituse ning erialakonverentsi.

Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus pakub kliendile alati värskust nii sündmuse sisus kui ka vormis, mistõttu on iga koolitus ja konverents omanäoline. Samuti ollakse tuntud origaalsete koolitusprogrammide koostamise ning detailselt läbimõeldud sündmuste korralduse poolest. Võib julgelt väita, et koolitusvaldkonnas pakutakse Eesti kõrgeimat kvaliteeti. 

Eesti Koolitus- ja Konverentsikeskus on koolitanud üle 18 000 inimese, kelle keskmine soovitusindeks on viiepallisüsteemis 4,8.

Lisaks koolitustele ja konverentsidele pakutakse klientidele võimalust osaleda Eesti suurimal pidulikul galal Eesti Ettevõtete Jõulupeol. Eesti Ettevõtete Jõulupeo eesmärk on pakkuda organisatsioonidele võimalust koos kolleegide ning koostööpartneritega möödunud aastat suurejooneliselt tähistada. Korraldusmeeskonda kuulub ligikaudu 250 inimest.

Tutvu SIIN, millised põnevad koolitused on tulemas!