Toiduuudised

Lugeja küsib | Kumb on õige: kas pitsale pannakse juust kõige peale või mitte?!

Ohtuleht.ee, 16. august 2019, 18:01

7 KOMMENTAARI

n
nurrmees/ 16. august 2019, 22:25
pizzameister itaaliast ütles resoluutselt- alt üles on järjekord selline- taigen, kaste, juust ja siis sinna peale mida hing ihaldab. kui panna juust kõige peale, siis see tekitab n-ö teki muude komponentide peale, mistõttu need ei küpse korralikult.
s
suht petutoit/ 16. august 2019, 22:06
kui pole odav nagu kõik ned kartuliviilud
p
Pizza Margarita / 16. august 2019, 21:04
Juust tuleb panna alla ja siis meelepärane kate , muidu hakkab juust kõrbema . Ehtne pizza juust on mozzarella aga mitte see kerake , mida tomatiga süüakse nn . caprese. Pizza mozzarella on tugevam ja hästi sulav , maheda maitsega müüakse riivituna . Muidugi ma ei tea , kas seda eesti poodides on .
e
ery/ 16. august 2019, 20:07
Itaalias sõin pitsat, mis koosneski ainult taignast ja juustust, no paar maitsetaime oli ka peal. Väga maitsev oli
s
16. august 2019, 22:37
sa sõid siis juustusaia :)
j
John/ 16. august 2019, 18:30
Ma pakun, et originaalis läheb põhja peale kõigepealt kaste, siis juust ja siis kõik muu. Õiges kõrge temperatuuriga pizzaahjus kulub õhukese põhjaga pizza küpsemisele ainult mõni minut ning et lisandid ka küpseks ja maitse välja tuleks, peavad need pealpool juustu olema. Või no midagi sinnapoole ;) Küpsetada võib muidugi nii ja naa, peaasi et endale maitseb :)
a
aga/ 16. august 2019, 20:11
kui seda kõike muud oleks