et vee puhastusseadmetest väljub puhas, looduslik vesi. Muide, üks mees alles TV eetris ütles. "Puhastusseadmed on vaid ühest solgoäbrist solgi teise valamine". On keemiat: pesuvahendid, ravimid j.n.e, mis ei lahustu kümnete aastate jooksul. Nii, et keemiat ajame sisse nii ehk naa.
taimekaitsevahendite ohtlikke koguseid meist keegi ilmselt sisse süüa ei jaksa tõesti. Kuid hoopis ohtlikumad on erinevad bakterid, kuid pole kuskilt kuulnud, kuidas nende analüüsimistega meil lood. Miskipärast kaldun arvama, et lood on nirud. Mujal maailmas on korduvalt olnud probleeme erinevate toksiliste E.coli bakteritüvedega, mis on levinud nii marjade kui lehtsalatiga, sellised toorproduktid, mida süüakse kuumutamata ja mida ei ole võimalik piisavalt puhtaks pesta. Teine mürkide grupp käib sageli kaasas pähklitega ja kuivatatud seemnetega - aflatoksiinid. Ka see siin tundmatu teema.
Kui muretsed aflatoksiinide pärast, võid oma toitu 155€/proov analüüsida lasta toiduametis: www.terviseamet.ee/et/laborid/terviseameti-laborid/kesklabor/toiduanaluusid
kahjulik nimelt, kes seda teab.... samas ei võta ka riigikontroll oma väiteid tühjast sooõhust. Meie armsa Eesti üks paha seik on see, et kaasaegses rikkuse tormamises jääme pisitasa tahaplaanile. Ning see üks kõiki elualasid kujundav pidepunkt määrab samuti kõiki elulisi nüansse, seal-hulgas ka enamiku asurkonna toidulaua kvaliteeti.
KOMMENTAARID (7)