Toiduuudised

TEADLASED ANNAVAD VASTULÖÖGI: eestlaste toidulaud ei olegi nii mürgine, kui riigikontroll väitis (7)

LISA KOMMENTAAR

Teadlased väidavad ka,14. august 2019, 17:55
et vee puhastusseadmetest väljub puhas, looduslik vesi. Muide, üks mees alles TV eetris ütles. "Puhastusseadmed on vaid ühest solgoäbrist solgi teise valamine". On keemiat: pesuvahendid, ravimid j.n.e, mis ei lahustu kümnete aastate jooksul. Nii, et keemiat ajame sisse nii ehk naa.
14. august 2019, 10:39
taimekaitsevahendite ohtlikke koguseid meist keegi ilmselt sisse süüa ei jaksa tõesti. Kuid hoopis ohtlikumad on erinevad bakterid, kuid pole kuskilt kuulnud, kuidas nende analüüsimistega meil lood. Miskipärast kaldun arvama, et lood on nirud. Mujal maailmas on korduvalt olnud probleeme erinevate toksiliste E.coli bakteritüvedega, mis on levinud nii marjade kui lehtsalatiga, sellised toorproduktid, mida süüakse kuumutamata ja mida ei ole võimalik piisavalt puhtaks pesta. Teine mürkide grupp käib sageli kaasas pähklitega ja kuivatatud seemnetega - aflatoksiinid. Ka see siin tundmatu teema.
Kuuuurija15. august 2019, 00:46
Kui muretsed aflatoksiinide pärast, võid oma toitu 155€/proov analüüsida lasta toiduametis: www.terviseamet.ee/et/laborid/terviseameti-laborid/kesklabor/toiduanaluusid
Kuuuurija15. august 2019, 00:48
Coli bakterite analüüsid on seal ka, palju odavamad.
Oleks sovetiajal olnud poes...14. august 2019, 10:12
...1/10-ki praegusest toiduvalikust,oleks need vingujad õnnejunnis olnud.ja poleks keegi arutlenud-on lisandid või mitte.
Kui 14. august 2019, 09:35
kahjulik nimelt, kes seda teab.... samas ei võta ka riigikontroll oma väiteid tühjast sooõhust. Meie armsa Eesti üks paha seik on see, et kaasaegses rikkuse tormamises jääme pisitasa tahaplaanile. Ning see üks kõiki elualasid kujundav pidepunkt määrab samuti kõiki elulisi nüansse, seal-hulgas ka enamiku asurkonna toidulaua kvaliteeti.
Annab ikka lugeda neid "teadlasi"14. august 2019, 09:27
Oi taevas.....sooviks ikka süüa TOITU, mitte taimekaitsevahendeid "normi piires"