Küpsetatud kanaFoto: PantherMedia/Scanpix
Toiduuudised
2. juuni 2023, 13:58

MIKS KANAPRAAD KUIVAKS JÄÄB? 9 enamlevinud viga, mida arvatavasti sinagi teed (6)

Kanaliha on üllatavalt lihtne kihva keerata, hoolimata sellest, et see on üks lihtsamaid ja mõnede arvates ka igavamaid tooraineid. Vaatamegi otsa enamlevinud pattudele linnuliha küpsetades. Õnneks on neid väga lihtne vältida. 

Maailma nimekamad kokad on öelnud, et kuna kana on nii lihtne ise teha ja samas ka kerge ära rikkuda, ei telli nad seda kunagi väljas einestades. Parem on ise teha ja olla täiesti kindel, et praad ikka õnnestub.Kana teebki keerukaks lihaliigiks asjaolu, et sel on üsna vähe rasva, välja arvatud vahest kintsuosa. Niisiis, tuleb olla hästi kindel, et liha parajalt küpsemisaega saab, et see ei muutuks liiga kuivaks või ei jääks ohtlikult pooltooreks. 

Edasi lugemiseks: