te arvate, et tavaline poemüüja surfab netis ja otsib kanaliha pakkujaid. Poekettide ostujuhid ja lihameistrid saavad oma tooted tellida ainult kesklao kaudu. Lihatoodete hoidmine nõuab ju eritingimusi ja igal matsil pole ju suuri külmladusid võtta. Kanakasvatajad müüvad oma kanad - broilerid tapamajale ja kogu 1 ruum korraga, ole nii suur kui tahes. Kanakintsuliha on kindlasti parem kui rinnafilee, 1 kanaliha pakkuja RM paiskab müüki kintsuliha ja seda ilma selgroota ning teine TGG püüab sulle müüa ka selgroo. Kui valite RM toote saate ilusa liha väikese kondiga.
Ei tea mina alati mõtlen miss kokk see on kess ei suuda kana praadida aga võtta näppust paar aastad tagasi sai rokkalmaare tornmajas grillbaarrestoraanist läbi astuda ja seal sai ikka nii kuivatatud kana fileed proovida ett kui poleks veini peale joonud oleks kurkukinnijaanud h kokkad missugused
KOMMENTAARID (6)