EVELIN ILVESE KOKAKOOL: porgandikook toorjuustuglasuuriga, aitab leevendada inimeste julmust (6)
Porgandikook toorjuustuglasuuriga
2 muna
0,3 dl suhkrut
50g sulavõid
4 porgandit (ca 300g)
1dl nisujahu (või 1/2 dl odra ja sama palju nisujahu)
2 tl küpsetuspulbrit
Glasuuriks
200g maitsestamata toorjuustu
100g suhkrut + vaniljet või virsikukompotti
Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks, lisa sulavõi ja värskelt riivitud porgandid. Seejärel sega hulka küpsetuspulbriga segatud jahu. Vala segu lahtikävasse koogivormi ja kypseta 200C juures 45 min.
Glasuuriks vahusta toasoe toorjuust suhkruga ning maitsesta vaniljega või vahusta toorjuust virsiku kompotiga ning kata jahtunud kook kreemja glasuuriga. Võid seda kooki ka lihtsalt virsikujogurtiga serveerida – see on kõige kergem nauding!
Hoidkem meelen – ela ise ja lase ka teistel elada.
Evelin
Armastusega Hiiumaalt
Kommentaarid