täiesti ilma süsihappegaasita?? erinevalt tollest tšehhist, ei meeldi minule LIISUNUD õlu...joo nagu kümne aasta vanust koduõlut...kõik õlled, mis huvi pärast ostetud ja mis pudeli avamisel/klaasi kallamisel kohe algusest täiesti gaasita on, kallan kraanikausist alla.
Ega tsehhide Krusovice õlu ka midagi head ei ole. Mulle meeldis 1990 aastatel soomlaste "Koff", 2000 aastatel Saku Rock, aga praegu on see täielik solk, retsepti on muudetud ja praegune Rock ei ole enam see! Praegu polegi ühtegi head õlut, käsitöö omad, mida laatadel müüakse on veel eriline solk, aga hinda osatakse küsida.
Saku Hard Rock oli hea õlu. Kangust oma 7,5%, kuid selle õlle järelmaitse oli hea. Suhu jäi mõnus karamellimaitse. Kahju, et enam ei valmistata. Mis aga soomlaste Koffi puutub, siis Koff III lahtine õlu oli hea. Nüüd on Lapin Kulta, nii III kui IV, hea. Kui head õlut ei ole, siis üks hea mõdu ajab asja ära.
Soomlaste Lapin Kulta ei meeldi ja Koff eestis ei müüda, võib olla, et soomlased tahavad poole liitrise pudeli eest nüüd 3 eurot? Ma ei tea mis maitsega see nüüd on ja miks nii kallis? Ma olen Helsinkis käinud, aga seal ma ei ole õlut ostnud. Sadamast olen võileiva ostnud, ligi 5 eurot maksis, aga kõht oli tühi. Võileib ise oli täiesti maitsetu käkk. Soomes on ikka jõhkrad hinnad! Eks neil on töötasu suurem ja seega ka hinnad meie jaoks ikka üli-kallid!
mingi "teadja" vihjab jälle vanale kuulujutule, mille kohaselt õlut tehakse pulbrist ja kanget õlut saadakse mitte kääritamisaja pikkuse vaid piirituse lisamisega. Sest teatavasti piirituseaktsiis on meil väga madal ("teadjatele", see oli iroonia).
Lõunaslaavalased või lääneslaavalased- mis vahet seal on. Ühed slaavlased kõik. See süsihappegaasi lugu, mida see targutav lääneslaavlane välja laseb küll mingit kriitikat ei talu. Kolbidega õllevaadid on argument neile, kes on igas reklaamist mõjutatavad.
Neil on originaalne slaavi keel, neist lähim on poola ja siis tuleb ukraina, valgevene, bulgaaria, moldova, süüria, kreeka, albaania, serbia ja venelased. Indo-pärsia keel on ukraina, bulgaaria, jne jne venemaal.
Eestis on loomulikult parimad õlled! Eesti õlle retsepti saladus on konfidentsiaalne: nimelt leidub seda süvahaua taguse allikas kus jumal Odin käib salaja rüüpamas!
Õlle osas tasub tshehhe kuulata10. august 2019, 09:36
Meil on suur osa nn pulbriõlled,mis tegelikult vist ei olegi õlled.Väiketootjad teevad päris õlut ka aga kuidagi väga ipa on see valik.Meie õlledest,on oma näo ja mekiga Pihtla Taluõlu,teisi soovitada ei tea.
Kopin koomikule oma varasema teksti18. august 2019, 00:18
mingi "teadja" vihjab jälle vanale kuulujutule, mille kohaselt õlut tehakse pulbrist ja kanget õlut saadakse mitte kääritamisaja pikkuse vaid piirituse lisamisega. Sest teatavasti piirituseaktsiis on meil väga madal ("teadjatele", see oli iroonia).
KOMMENTAARID (28)