Koorekastmes heeringas krevettidega Foto: Jaan Heinmaa
8. august 2019, 08:33
JUST SUVEPÄEVAKS SOBIV! Koorekastmes heeringas krevettidega
Rootsist pärit heeringaroog on värskete kartulitega imehea, just suvepäevaks sobiv. Roa valmistamiseks on sobivam vähemsoolane heeringas.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ 2 tundi külmkapis
Koostisosad
420 g Õrnsoola heeringafilee
1 dl Majonees
1 dl Hapukoor või Kreeka jogurt
100 g Kooritud keedetud krevetid
2 spl Hakitud till
8 tk Keedetud vutimuna
Must pipar
Pisut sidrunimahla
Hakitud till pealeraputamiseks
420 g Õrnsoola heeringafilee
1 dl Majonees
1 dl Hapukoor või Kreeka jogurt
100 g Kooritud keedetud krevetid
2 spl Hakitud till
8 tk Keedetud vutimuna
Must pipar
Pisut sidrunimahla
Hakitud till pealeraputamiseks
Valmistamine
1. Nõruta heeringas ja lõika väikesteks tükkideks.
2. Sega majonees, hapukoor, krevetid ja 1 sl hakitud tilli, maitsesta pipra ja sidrunimahlaga.
3. Sega hulka heeringatükid ja lase paar tundi külmkapis maitsestuda. Serveeri vutimunade ja soovi korral kuumade keedetud kartulitega, puista peale hakitud tilli.
Kommentaarid (0)