Toiduuudised

TOIDUD, MIDA EI SOOVITATA: neid levinud roogasid restoranitöötajad ise ei telli (13)

LISA KOMMENTAAR

reede11. august 2019, 19:55
Suurepärane Andke sellele nii tobeda loo autorile männikäbi orden
Kerli9. august 2019, 15:25
Sõber käis söömas tuntud kohas, lubatud a la carte menüü, tellis šnitsli. Maksis ära istus lauda, rüüpas lonksu ja roog oli lauas.
zz8. august 2019, 08:06
..jah, peaks lugema sõõgipalve ennem..
just nii7. august 2019, 07:04
jutt õige,seljankas kasutatakse ära seismajäänud liha ja viinerid,kana kui on seisma jäänud maitsestatakse kõvasti,leib käib mitmeid ringe ja päevasupid mis järgi jäävad pestakse puhtaks ja läheb järgmine päev uuele ringile jne jne.isklik kogemus.
11. august 2019, 16:54
Sa ajad boršiga segamini. Seljankas kasutatakse värsket liha, ehkki üheks põhikomponendiks liha kõrval on ka neerud. Kes on neere keetnud, siis teab, kui jama tegevus see on.
väldi restorane6. august 2019, 21:15
On oluliselt odavamaid ja maitsvamaid toidukohti, kus ei pea pelgama, mis jubedus sulle kalli raha eest ette kantakse.
no6. august 2019, 21:01
Peab ikka olema masohhist, et toituda restodes.
Eesti tervishoiust6. august 2019, 20:25
Onkoloogiahaigla sööklas: "Kas teil vähki on?" "Praegu on ainult kopsuvähki, aga seda ma teile ei soovita. Kui aga pool tundi ootate, siis lõpeb operatsioon ja te võite saada värsket neeruvähki!"
6. august 2019, 18:03
Pöidlareegel? Küpsetatud krevetid?
6. august 2019, 18:03
sry, küpsetatud AUSTRID ikka
Meil aastaid tagasi 6. august 2019, 17:51
Ühes kesklinna menukohas ei soovitatud omainimestel kunagi süüa midagi, mida fritüüriti. Põhjus - õli vahetati kurat teab millal...
11. august 2019, 17:18
õli vahetataksegi kurat teab millal.
kurat11. august 2019, 19:50
Ma tean täpselt, millal õli vahetatakse. Aga ei ütle.