MÕNUS MÖGIN! Tomati-köögiviljaraguu kohe söömiseks või purki panekuks
Koostisosad
200 g Porgand
100 g Sibul
150 g Baklažaan
1 tk Paprika
400 g Tomat
1 dl Rapsiõli
4 tk Küüslauguküüs
100 g Tomatipasta
3 tl Sool
2 spl Suhkur
Must pipar
2 spl Hakitud till
2 spl Hakitud petersell
1.5 spl valge veini äädikas
Valmistamine
1. Koori porgandid ja sibulad. Lõika baklažaan, paprika ja porgandid kuubikuteks. Tükelda tomatid, haki sibul ja küüslauk.
2. Kuumuta kastruli põhjas 2 sl õli ja kuumuta selles läbi porgand ja sibul. Lisa baklažaan, paprika ja küüslauk ning ülejäänud õli. Lisa sool, suhkur, pipar, tomatipasta, tomatid ja hakitud maitseroheline, hauta 15-20 minutit.
3. Lisa äädikas ja kuumuta läbi. Timmi maitse soola, suhkru, pipra ja äädikaga meelepäraseks. Serveeri riisi, pasta või saiaga.
4. Hoidistamiseks tõsta segu purkidesse, kuumuta purke lahtiselt kuumas vees 20- 30 minutit. Vala peale kiht kuuma õli ja sule.
Kommentaarid (0)