Kogu pere lemmikud: banaanipannkoogid röstitud pähklite ja marjadega
Pannkoogid:
4 muna
2 banaani
kaneeli (soovi korral)
võid või õli praadimiseks
Serveerimiseks:
peotäis mandleid ja pähkleid
värskeid marju
Valmista kooke nii:
1. Vispelda munad lahti.
2. Tükelda banaanid ja vajuta need kahvliga pudruks.
3. Sega muna-banaanimass kokku nii, et enamik tükke kaoks.
4. Aja või või õli väikesel pannil kuumaks ja tõsta sinna paar lusikatäit tainast. Küpseta kooki madalal kuumusel, kuni servad muutuvad pruunikaks, keera ümber ja küpseta veel umbes minut.
5. Kui kõik pannkoogid on küpsetatud, rösti samal pannil jämedalt hakitud mandlid ja pähklid. Serveeri pannkooke pähklite ja marjadega!
Veidi toitvamad koogid: pannkoogitainasse võid puistata ka kaerahelbeid. Retsept jääb ikka tervislikuks, kuid täidab vajadusel pisut rohkem kõhtu, sobides hästi magusaks vahepalaks!
Kommentaarid (0)