E-selveri kodutarnealaFoto: Selver
Toiduuudised
2. august 2019, 13:51

E-Selver laienes Raplasse ja Kehrasse

E-Selveri teeninduspiirkond laienes 1. augustist Harju- ja Raplamaal, nüüd saab kaupu mugavalt koju või kontorisse tellida Raplas, Kehras, Turbas, Riisiperes, Harju-Ristis, Padisel, Kernus, Haibas, Kaius, Juurus, Alus, Hagudis ning paljudes väiksemates kohtades .

Olulise täiendusena on nüüdsest e-Selveri klientidel võimalus valida, kas kaup pakitakse kile- või paberkotti. Pakendisoovist tuleb e-Selveri tellimust täites teada anda märkuste lahtris. Kilekott jääb aga pakendina kasutusse sügavkülmutatud toodete puhul, millele otsitakse samuti keskkonnasäästlikumat alternatiivi.

E-Selveri kliendid saavad Tallinnas ja selle lähiümbruses tellida kaupa 12 Selveri infoletti, kus on e-Selveri väljastuspunktid. Tallinnas, Harjumaal, Raplamaal ja Pärnus ning linna lähiümbruses saab kaupu koju tellida kulleriga.

Esitades tellimuse kella 16.30-ks (kojuveo ajaaken tuleks reserveerida juba e-Selveri keskkonda sisenemisel), toimetab kuller tellitud kauba valitud aadressil kokkulepitud kellaajal samal päeval. Pärnus ja Pärnumaal tuleb samal päeval tellimuse täitmiseks teha e-poe ost kella 13-ks.

Tellida saab nii arvutist, tahvlist kui ka mobiilist.

Maksta saab kõigi Eesti levinumate pangalinkide kaudu või krediitkaardiga. Osa saab alati ka kõigist Selveri sooduskampaaniatest.