Toiduuudised

Hoidistamishooaeg: sõstralehtede asemel proovi porgandipealseid ning lisaks kurkidele marineeri rediseid ja ube  (5)

Kersti Eero, 3. august 2019, 00:01
Vitamiinipommist vähemalt kolmandiku võiks moodustada kapsas. Foto: Tiit Tamme
„Hapendamine pole üldse kohutavalt keeruline,“ püüab Kõrveküla maanaiste seltsi Miina retseptimeister Mari Leover moodsate mooside kõrval ka vanaemade säilitusviise propageerida. Aga sedagi moodsamal moel. Näiteks kapsa hapendamiseks pole vaja tohutut tünni ja keldrit, seda võib teha ka purgiga köögilaua peal. Sõltumata sellest, mida te hapendate või marineerite, soovitab ta usaldada pigem oma maitsemeelt kui retseptis näpuga järge vedada.  

Vitamiinipomm ehk kodumaine kimchi  

Edasi lugemiseks vajuta:

Samal teemal

8. september 2019, 10:00
Fermenteerimine on tervislik: kuidas hapendada seeni?

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee