Vitamiinipommist vähemalt kolmandiku võiks moodustada kapsas. Foto: Tiit Tamme
Toiduuudised
3. august 2019, 00:01

Hoidistamishooaeg: sõstralehtede asemel proovi porgandipealseid ning lisaks kurkidele marineeri rediseid ja ube (5)

„Hapendamine pole üldse kohutavalt keeruline,“ püüab Kõrveküla maanaiste seltsi Miina retseptimeister Mari Leover moodsate mooside kõrval ka vanaemade säilitusviise propageerida. Aga sedagi moodsamal moel. Näiteks kapsa hapendamiseks pole vaja tohutut tünni ja keldrit, seda võib teha ka purgiga köögilaua peal. Sõltumata sellest, mida te hapendate või marineerite, soovitab ta usaldada pigem oma maitsemeelt kui retseptis näpuga järge vedada.  

„Hapendamine pole üldse kohutavalt keeruline,“ püüab Kõrveküla maanaiste seltsi Miina retseptimeister Mari Leover moodsate mooside kõrval ka vanaemade säilitusviise propageerida. Aga sedagi moodsamal moel. Näiteks kapsa hapendamiseks pole vaja tohutut tünni ja keldrit, seda võib teha ka purgiga köögilaua peal. Sõltumata sellest, mida te hapendate või marineerite, soovitab ta usaldada pigem oma maitsemeelt kui retseptis näpuga järge vedada.  

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99