Vitamiinipommist vähemalt kolmandiku võiks moodustada kapsas. Foto: Tiit Tamme
Kersti Eero 3. august 2019 00:01
„Hapendamine pole üldse kohutavalt keeruline,“ püüab Kõrveküla maanaiste seltsi Miina retseptimeister Mari Leover moodsate mooside kõrval ka vanaemade säilitusviise propageerida. Aga sedagi moodsamal moel. Näiteks kapsa hapendamiseks pole vaja tohutut tünni ja keldrit, seda võib teha ka purgiga köögilaua peal. Sõltumata sellest, mida te hapendate või marineerite, soovitab ta usaldada pigem oma maitsemeelt kui retseptis näpuga järge vedada.  

„Hapendamine pole üldse kohutavalt keeruline,“ püüab Kõrveküla maanaiste seltsi Miina retseptimeister Mari Leover moodsate mooside kõrval ka vanaemade säilitusviise propageerida. Aga sedagi moodsamal moel. Näiteks kapsa hapendamiseks pole vaja tohutut tünni ja keldrit, seda võib teha ka purgiga köögilaua peal. Sõltumata sellest, mida te hapendate või marineerite, soovitab ta usaldada pigem oma maitsemeelt kui retseptis näpuga järge vedada.  

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99