Sisuturundus
28. oktoober 2019, 12:06

V Spaahotell – lõõgastav õhtu, mõnus perepuhkus, maitsekad pulmad või suurepäraste võimalustega seminar

„V Spaahotelli teeninduskultuur on tõenäoliselt Eesti üks parimaid – Sind tervitavad igal nurgal siiralt rõõmsameelsed ja abivalmid töötajad. Kui Sul peakski tekkima mõni mure, leitakse lahendus kiiremini, kui sellest aru saad,“ kinnitab V Spaahotelli turundusjuht Jaanika Tigane.

Jaanika Tigane tõdeb, et töötajad ongi V Spaahotelli visiitkaart. „Külalised armastavad siinset vahetut ja siirast kontakti teenindava personaliga – saabudes tunned, et oled V Spaahotelli alati oodatud ning lahkudes mõtled, et oleks võinud üheks ööks veel jääda,“ lausub Tigane.

Foto: Rene Türk

V hotellikompleksi kuulub spaa, konverentsikeskus, pariisihõnguline kohvik V Café ning restoran Joyce, mis on Tripadvisoris kõrgelt hinnatud. „Pulmatseremoonia katusel, koosolek mullivannis või suurejooneline sünnipäev konverentsikeskuses – siin on kõik võimalik!“ sõnab Tigane. Kompleks asub linnasüdames multifunktsionaalses ärikvartalis, kus jätkub tegevust ka pikemateks puhkusepäevadeks. „Lapsed virtuaalmaailma avastama, mees barbershopi ja naine ilusalongi ning kõike seda ilma majast väljumata,“ lisab ta.

Tartust on saanud kuurortlinn

V Spaahotell sobib kõikidele sihtgruppidele – iga päev leiab sinna tee nii peresid, romantikuid kui ka ärituriste. Sealjuures peatuvad nad V Spaahotellis kõik koos, ilma et üksteist isegi tähele paneks.

„Ärituristide toavalikud varieeruvad üldiselt Superior toast suure kahetoalise Sviidini, sõltuvalt mida külalise hing parasjagu ihkab – Sviidi ruumikas elutuba võimaldab seal mugavalt pidada privaatseid koosolekuid,“ lausub Jaanika Tigane. Kui tuba jääb kohtumiseks siiski väikseks, pakub V Spa konverentsikeskus äriklientidele tipptasemel tehnikaga varustatud konverentsi- ja koolitusruume ning banketisaale, mis mahutavad ühtekokku kuni 600 inimest. Saalid on multifunktsionaalsed (ruumid eraldatavad ja ühendatavad), pakkudes suurepäraseid võimalusi erinevate suurustega seltskondade teenindamiseks.

Foto: Rene Türk

Perede lemmikuks on kujunenud nii ruumikad Superior toad (just oma võimalustega mahutada suuremaid peresid) ning loomulikult mullivanniga Deluxe toad, mille klaasseinaga vannituba just pisematele elevust pakub.

„Romantikute valikuks on kindlasti eelkõige Deluxe toad ning mullivanniga Sviidid. Kombineerides spaapaketi romantilise õhtusöögiga Joyce’is, muutub puhkus selliseks, milline üks õige romantikapuhkus olema peab,“ lisab Tigane.

Foto: Rene Türk

V Spaahotell on teinud ka Heade mõtete linnast Tartust kuurortlinna. Spaad oodati siia juba aastaid ning ootajad ei ole pidanud pettuma. „V Spaahotell on väga populaarne paik nii eestlastele kui ka kaugemalt pikemale puhkusele tulnud külalistele. Tartus on viimaste suvede jooksul toimumas väga palju erinevaid üritusi igale maitsele ning see trend jätkub ka edaspidi. Välisturistide osakaal on viimase aastaga märgatavalt kasvanud, suvekuudel küündib see juba üle 50%,“ räägib Tigane. Kuna Tartu kandideerib kultuuripealinnaks 2024, on toimumas väga palju põnevat, nii et kindlasti leiab tegevust ka lisaks spaamõnudele.

V Spaahotellis aitavad pulmi korraldada oma ala tippspetsialistid

Uueks trendiks on kujunenud linnapulm ning just nende korraldamisel on V Spa esirinnas. „V Spaahotelli Hea maitsega pulmad on üks mõnusamaid pulmapeo korraldamise kontseptsioone, mis sõlmib Tartu kaasaegses linnasüdames kaunilt kokku kõik traditsioonilise pulmapeo elemendid. Alates ruumide lahendusest kuni menüü koostamiseni vastavalt noorpaari soovile – nii loome üheskoos unustamatu pulmapeo kontseptsiooni noorpaari lugu jutustavas võtmes,“ selgitab Tigane.

Foto: Rene Türk

V Spaahotellis on pulmade planeerimisel abiks üle 12 aasta pulmakorraldamisega tegelenud Kerli Pauskar. V Spaahotelli konverentsi- ja sündmuste juht Kerli Pauskar annab nõu alustada pulmade planeerimisega varakult, kuna detaile, mis nõuavad tähelepanu ja läbimõtlemist, on väga palju. Vältimaks põhjendamatuid pingeid, soovitab ta noorpaaril endal mitte liiga palju kohustusi võtta. „Mõistlik oleks välja valida pulmapaik ja kogenud tegijad, kes aitavad pulmapidu kujundada just selliseks, nagu nad soovivad. Pruut ei pea oma pulmas lilli seadma, lauda katma ega muretsema, kas kõik söönuks saavad. Selle eest hoolitsevad professionaalid!“ leiab spetsialist.

Pulmaeelse pinge vähendamiseks soovitab pulmakorraldaja saabuda peopaika juba päev varem. „See annab võimaluse lõõgastavaks spaapuhkuseks, et nautida ühist aega enne tähtsat sündmust. Pulmapäeva hommikuks tellime kohale jumestaja ja juuksuri, et luksuslikus Sviidis ettevalmistustega alustada. Esmajärjekorras on pruut ja peigmees, seejärel soovi korral pruutneitsid, ämmad, äiad ja teised olulised inimesed,“ jutustab sündmuste juht.

Foto: Rene Türk

V Spaahotellis on ka võimalus korraldada fotosessioon kaunites paikades Tartus. Kui pruutpaar ei või teineteist kindlasti enne tseremooniat näha, siis tuleb pildistamine lükata tseremooniale järgnevasse aega. Selle juures ei tohi unustada, et keegi peaks samal ajal tegelema kallite külalistega. „Pulmaisa on siin kindlasti mõtete ja ideedega abiks ning suudab külaliste aja sisustamiseks häid lahendusi pakkuda,“ toob Kerli Pauskar välja.

V Spaahotellis hinnatakse kompaktsust, sest külalisi ei ole vaja ühest kohast teise jooksutada. „Pakume võimalust korraldada tseremoonia, majutus ja pidu ühes kohas – Tartu moodsaimas vabaaja- ja ärikeskuses,“ lausub Pauskar. „Meil on pidulikud ja multifunktsionaalsed saalid väiksematele ja suurematele seltskondadele ning sisseehitatud heli- ja valguslahendustega. Avatuna moodustavad need suuremale seltskonnale tõeliselt avara ja ruumika peosaali, kuhu mahub pidulike ümarate laudade ümber istuma kuni 250 inimest. Lisaks jääb ruumi esinejate lava jaoks ning tantsupõrandaks.“

Konverentsi- ja seminariruumid pole tavapärased

Nagu mainitud, on V Spaahotell sobiv koht ka ärituristidele. „Lähtuvalt igapäevasest praktikast ja oma külaliste vajadustest, oleme välja tulnud erinevate uute konverentsipakettidega, nagu näiteks „ Delikatess“, „Veemaailm“, „Esimene öö“,“ toob Jaanika Tigane välja. Mis peitub nende pakettide taga, saab lugeda siit. Saamaks head ülevaadet V Spaahotelli konverentsikeskusest, soovitab Tigane vaadata virtuaaltuuri. „Läbi selle keskust avastades suudate juba ette kujutada vaimusilmas oma üritust meie juures,“ lisab ta.

Foto: Rene Türk

Võib öelda, et V hotellikompleksi konverentsiruumid pole tavapärased. „Kogu hotelli kontseptsiooni juures on olnud väga oluline pidev koostöö sisekujundajatega ning seda on tunda tõesti kogu meie majas, igal korrusel ja igal sammul. Püüdes pakkuda hubast luksust igale külalisele hotellis, soovime seda teha ka konverentsikeskuses. Külalisele orienteeritud teenindajaskond, läbimõeldud interjöör, valguslahendus, saalide multifunktsionaalsus ning loomulikult ääretult maitsev toit nii kohvipausidel kui lõuna- ja õhtusöökidel on kõik see, mida soovime oma külalistele iga päev ja kõrgel tasemel, pakkuda,“ selgitab Tigane.

Olles töölainel, ei tohiks unustada ka puhata! „V Spaahotell on parim paik selle tasakaalu leidmiseks. Töiste loengute, ettekannete, grupitööde vahele toovad kehale ja vaimule turgutust maitsvad eined ja kohvipausid. Päeva lõppedes on parimaks lõõgastuseks hetked välises mullivannis, vaikuseruumis või hoopiski põneval ja väljakutsuval saunarituaalil – igaüks leiab oma,“ räägib Tigane.

Foto: Rene Türk

Et külastajal oleks lihtsam V Spaahotelli põnevate pakkumiste hulgas orienteeruda, toob Jaanika Tigane mõned neist välja.

Romantikute tõeliseks lemmikuks on kujunenud romantikapakett „Võrratu luksus“ koos 3-käigulise õhtusöögiga, mis hõlmab endas romantilist ööd mullivanniga Deluxe toas.

Perede suurimaks hitiks on perepakett „Vahva vaheldus AHHAA või ERMi külastusega“. Tihtipeale võetakse paketti isegi kaheks järjestikuseks ööks, et mõlemad päevad sisustada atraktsioonide külastusega ning õhtul spaamõnusid nautida.

Konverentsikülalistele ehk erinevatele kollektiividele on vaieldamatuks lemmikuks V seminaripakett “Esimene öö”, kus lisaks seminariruumi kasutusele on sees ka majutus koos spaakülastusega. Kellele ei meeldiks koosolekupäev millele järgneb lõõgastav aeg iseendale?

Ka pulmalistele on tõeliselt hea maitsega eripakkumine, alustades maitsekalt kujundatud pulmapeo saaliga ning lõpetades luksusliku pulmaööga Sviidis.